
ابتدا نخود فرنگی و هویج را برای 4 تا 5 دقیقهداخل آب جوش و نمک بریزید تا نرم شوند، سپس آبکش کنید.
در این فاصلهپیاز را خرد کردهو با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شود، سپس هویج و نخود پختهشدهرا بریزید و بهتفت دادن ادامهدهید.
تخم مرغ ها را در کاسهای بشکنید و بههمراهشیر، ژامبون خرد شدهو پنیر پارمزان مخلوط نمایید و کنار بگذارید.
بعد از اینکهنخود و هویج کمی سرخ شد ، جعفری را خرد کردهو بریزید، در مرحلهبعد نمک و فلفل را افزودهو مخلوط تخم مرغ را بریزید.
همهمواد را کمی مخلوط کردهو اجازهدهید تخم مرغ خودش را ببندد، شعلهرا کم کنید و اجازهدهید تخم مرغ بپزد و سفت شود.
فریتاتا را برش زدهو در بشقاب سرو قرار دهید و گرم میل کنید.
فریتاتای هویج و نخود جزو غذای ملل - ایتالیایی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
فریتاتای هویج و نخود را میتوانید در وعدهشام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .