بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه “بریانی اصفهان”
“بریانی اصفهان” یکی از غذاهای معروف ایرانی است که آوازه اش در بسیاری از کشورهای جهان نیز پیچیده و در میان ایرانیان نیز کمابیش خورنده دارد. این غذا یکی از مشهورترین غذای سنتی اصفهان به شمار می آید.

مواد لازم برای بریانی اصفهان :

  • گوشت سر دست و دنده‌:1 کیلوگرم
  • پیاز درشت :1 عدد
  • زعفران :به‌مقدار لازم
  • دارچین :به‌مقدار لازم
  • نعناع خشک شده :مقداری
  • نمک ، فلفل و زردچوبه‌:به‌مقدار لازم
  • خلال بادام :مقداری برای تزیین
بریانی اصفهان

طرز تهیه‌بریانی اصفهان

گوشت را خرد کنید و به‌همراه‌پیاز خرد شده‌، نمک و زردچوبه‌داخل مقداری آب  بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به‌جوش بیاید. بعد از اینکه‌آب به‌جوش امد ، گوشت را به‌مدت 45 دقیقه‌بپزید.

بعد گوشت را آز آب جدا کنید و به‌همراه‌نعنا  دو بار در چرخ گوشت ،چرخ کنید.سپس  گوشت را با یکی  دو قاشق آب مخلوط کنید و با دست ورز دهید.

گوشت را بچشید تا نمک و فلفل آن اندازه‌باشد. بعد قالب های بریانی را کمی روی حرارت داغ کنید و از روغن روی آب گوشت به‌اندازه‌یک قاشق بردارید و ته‌قالب بریزید.

بعد کف قالب ، مقداری زعفران ، فلفل و دارچین بپاشید و یک لقمه‌از گوشت بریان را ته‌قالب بریزید و با دست رویش را صاف کنید و چند لحظه‌روی حرارت قرار دهید.

سپس روی نان آماده‌شده‌برگردانید.بریانی آماده‌شده‌را با خلال بادام و زعفران تزیین کنید.

پخت بریانی اصفهان 

نکات تکمیلی در مورد بریانی اصفهان

بریانی اصفهان جزو غذای محلی - اصفهان میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
بریانی اصفهان را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

ساده ترین روش پخت “بریانی” اصیل اصفهان

ساده ترین روش پخت “بریانی” اصیل اصفهان

طرز تهیه بریانی پلو با گوشت گوسفند (پاکستانی)

طرز تهیه بریانی پلو با گوشت گوسفند (پاکستانی)

کوفته “قرمزه نخودچی اصفهان” را چگونه خوش طعم درست کنیم؟

کوفته “قرمزه نخودچی اصفهان” را چگونه خوش طعم درست کنیم؟

طرز تهیه “یخمه ترش” غذای محلی متعلق به اصفهان

طرز تهیه “یخمه ترش” غذای محلی متعلق به اصفهان

طرز تهیه “بریانی سبزیجات” هندی

طرز تهیه “بریانی سبزیجات” هندی

منوی خوشمزه ترین غذاهای محلی اصفهان

منوی خوشمزه ترین غذاهای محلی اصفهان

دستور تهیه کله جوش خانگی با 3 روش ویژه

دستور تهیه کله جوش خانگی با 3 روش ویژه

“بریانی هندی” تنوعی فوق العاده خوشمزه با مرغ

“بریانی هندی” تنوعی فوق العاده خوشمزه با مرغ

طرز تهیه “آبگوشت بختیاری”

طرز تهیه “آبگوشت بختیاری”

طرز تهیه “شله ماش”

طرز تهیه “شله ماش”

طرز تهیه “مرجو خورش”

طرز تهیه “مرجو خورش”

طرز تهیه موتبک پلو

طرز تهیه موتبک پلو

طرز تهیه “خورش بزقرمه”

طرز تهیه “خورش بزقرمه”

طرز تهیه غذای محلی “قورماشورباسی”

طرز تهیه غذای محلی “قورماشورباسی”

طرز تهیه “خوراک گوشت کنجدی”

طرز تهیه “خوراک گوشت کنجدی”

طرز تهیه “بیفتک”

طرز تهیه “بیفتک”

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

“ته چین گوشت” گوسفندی مجلسی + طرز تهیه

“ته چین گوشت” گوسفندی مجلسی + طرز تهیه

طرز تهیه “شامی گوشت”

طرز تهیه “شامی گوشت”

طرز تهیه قیمه جنوبی ( بوشهری )

طرز تهیه قیمه جنوبی ( بوشهری )