
- گوشت سر دست و دنده:1 کیلوگرم
- پیاز درشت :1 عدد
- زعفران :بهمقدار لازم
- دارچین :بهمقدار لازم
- نعناع خشک شده :مقداری
- نمک ، فلفل و زردچوبه:بهمقدار لازم
- خلال بادام :مقداری برای تزیین
گوشت را خرد کنید و بههمراهپیاز خرد شده، نمک و زردچوبهداخل مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب بهجوش بیاید. بعد از اینکهآب بهجوش امد ، گوشت را بهمدت 45 دقیقهبپزید.
بعد گوشت را آز آب جدا کنید و بههمراهنعنا دو بار در چرخ گوشت ،چرخ کنید.سپس گوشت را با یکی دو قاشق آب مخلوط کنید و با دست ورز دهید.
گوشت را بچشید تا نمک و فلفل آن اندازهباشد. بعد قالب های بریانی را کمی روی حرارت داغ کنید و از روغن روی آب گوشت بهاندازهیک قاشق بردارید و تهقالب بریزید.
بعد کف قالب ، مقداری زعفران ، فلفل و دارچین بپاشید و یک لقمهاز گوشت بریان را تهقالب بریزید و با دست رویش را صاف کنید و چند لحظهروی حرارت قرار دهید.
سپس روی نان آمادهشدهبرگردانید.بریانی آمادهشدهرا با خلال بادام و زعفران تزیین کنید.
بریانی اصفهان جزو غذای محلی - اصفهان میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
بریانی اصفهان را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .