
- ماهیچهگوسفند :3 عدد
- خامه:1 فنجان
- سیر :3 حبه
- پیاز:2 عدد
- رب گوجهفرنگی :1 لیوان
- سس گوجهفرنگی :1 لیوان
- آویشن و رزماری :بهمقدار لازم
- آبلیمو تازه : بهمقدار لازم
- روغن : بهمقدار لازم
- نمک و فلفل :بهمقدار لازم
ماهیچهها را با یک عدد پیاز و کمی رزماری و کمی آب ، داخل یک قابلمهبریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند.
همانطور کهدر این بخش از مجله اینترنتی فنجان پیشنهاد شدهاست برای از بین بردن بوی زخم ماهیچههنگام پخت گوشت چند عدد برگ بو بهآن اضافهکنید و پس از پختهشدن گوشت، آن ها را دور بریزید.
هنگام پخت گوشت از سیر و ادویهاستفادهکنید
برای گرفتن بوی گوشت میتوانید از سیر و ادویه(زردچوبه، فلفل و … ) استفادهکنید.
کف روی گوشت را بگیرید و اجازهدهید تا بهمدت یک ساعت بپزند. ظرف دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
بعد سیر و پیاز خرد شدهرا داخل آن تفت دهید و بعد رب گوجهفرنگی را بهآنها اضافهکنید. در آخر آویشن ، نمک و فلفل را هم روی آنها بریزید .
بعد از یک ساعت پخت ماهیچهآن را داخل سس تفت دا دهشدهبریزید تا بههمراهیک لیوان آب گوشت یا آب جوش معمولی حدود 45 دقیقهبپزد .
خامهرا با سیر ریز شدهو مقداری آویشن و نمک و فلفل مخلوط کردهو بعداز پختهشدن کامل گوشت در سس، هنگام سرو روی ماهیچهبریزید.
خوراک ماهیچه جزو خوراک - گوشت قرمز میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 10دقیقهمیباشد .
خوراک ماهیچهرا میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 3 نفر مناسب میباشد .