
- کدو حلوایی :یک پیمانه
- گردو :500 گرم
- پیاز :یک عدد
- مرغ درستهمتوسط :یک عدد
- رب انار :3 تا 4 پیمانه
- رب گوجهفرنگی :2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه :بهمقدار لازم
- آب :4 لیوان
برای تهیهاین خورشت باید ابتدا مرغ بریانی را آمادهکرد و طبق دستور پخت مرغ بریانی کهدر مطالب قبل گفتهشده، عمل کرد.
در حین پختن مرغ ، خورشت یا سس فسنجان را آمادهکنید.
قابلمهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز های خرد شدهرا داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
بعد کدو حلوایی رندهشدهرا بهپیاز های سرخ شدهاضافهکنید و تفت دهید.بعد بهترتیب گردوی پودر شده،رب انار و رب گوجهفرنگی را بهپیاز و کدوی سرخ شدهاضافهکنید و هر کدام را کمی تفت دهید.
بعد از اینکهمواد خوب با هم مخلوط شدند آب را بهآن اضافهکنید و منتظر بمانید تا آب بهجوش بیاید.
در حین جوشیدن آب ،مواد را مدام هم بزنید تا تهنگیرد. بعد حرارت را کم کنید تا خورش حدود 3 تا 4 ساعت کم کم جا بیفتد.
خورش آمادهشدهرا در ظرف مورد نظر بریزید و مرغ بریانی پختهشدهرا روی سس قرار دهید و با گوجهفرنگی و انار تزیین کنید.
خورشت فسنجان جزو انواع خورش میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
خورشت فسنجان را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .