بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه “سوفله ماهی دودی” با ظاهری زیبا و طعمی دلپذیر
یکی از بهترین شیوه های طبخ ماهی برای کسانی که آن را دوست ندارند ترکیب آن با مواد معطر و شکل زیبای غذاست. که یکی از آنها “سوفله ماهی دودی” است که بسیار خوشمزه و دلپذیر است.

 مواد لازم سوفله‌ماهی دودی

  • شیر :300 میلی لیتر
  • پنیر خامه‌ای :85 گرم
  • ماهی دودی :100 گرم
  • کره :40 گرم
  • آرد :1 قاشق غذاخوری سرپر
  • تخم مرغ بزرگ :3 عدد
  • شوید :2 قاشق غذاخوری
  • پوست لیموترش رنده‌شده:1 قاشق غذاخوری
  • خامه:6 قاشق مرباخوری

 

سوفله‌ماهی

طرز تهیه‌سوفله‌ماهی دودی

ابتدا ماهی، شوید و پنیر را خرد کرده‌و در ظرف های جداگانه‌بریزید و کنار بگذارید.

تخم مرغ ها را در کاسه‌ای بشکنید و زرده‌و سفیده‌را از هم جدا کنید.

شیر را در قابلمه‌ای بریزید و با آرد وکره‌مخلوط کرده‌و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود، آن را مدام هم بزنید تا ته‌نگیرد.

در ادامه‌شوید و پنیر را افزوده‌و خوب مخلوط کنید، مقداری از شوید را برای تزیین کنار بگذارید.

پوست لیمو ترش را رنده‌کرده‌و با زرده‌تخم مرغ مخلوط کنید، ماهی را افزوده‌و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس داخل قابلمه‌بریزید و با سایر مواد مخلوط نمایید.

در آخر سفیده‌را خوب هم بزنید تا کف کند، سپس داخل سایر مواد بریزید و خوب مخلوط کنید، قالب را چرب کرده‌و داخل آن را با یک لایه‌کاغذ روغنی بپوشانید و مواد سوفله‌را بریزید.

قالب را برای 15 دقیقه‌در فر قرار دهید تا سوفله‌بخوبی بپزد، سپس آن را از فر خارج کرده‌و با برگ شوید و خامه‌تزیین کرده‌و میل نمایید.

سوفله‌ماهی دودی

نکات تکمیلی در مورد سوفله‌ماهی دودی

سوفله‌ماهی دودی جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه‌میباشد .
سوفله‌ماهی دودی را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 6 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه سوفله کلم بروکلی و پنیر

طرز تهیه سوفله کلم بروکلی و پنیر

طرز تهیه ساده “پیتزای میوه جات” با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه ساده “پیتزای میوه جات” با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “سمبوسه تونسی” به روشی متفاوت تر

طرز تهیه “سمبوسه تونسی” به روشی متفاوت تر

طرز تهیه “رولت گوشت با پوره سیب زمینی”

طرز تهیه “رولت گوشت با پوره سیب زمینی”

طرز تهیه “پیتزا مافین” خوشمزه و عالی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه “پیتزا مافین” خوشمزه و عالی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه “ساندویچ میگو” ، یک ساندویچ ساده و متفاوت

طرز تهیه “ساندویچ میگو” ، یک ساندویچ ساده و متفاوت

طرز تهیه “سوفله” کالباس خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “سوفله” کالباس خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “سوفله برنج یخچالی”

طرز تهیه “سوفله برنج یخچالی”

طرز تهیه “سوفله شکلاتی” بسیار آسان و سریع

طرز تهیه “سوفله شکلاتی” بسیار آسان و سریع

“بیسکوییت های جو انجیری” چگونه و با چه موادی تهیه می شود؟

“بیسکوییت های جو انجیری” چگونه و با چه موادی تهیه می شود؟

طرز تهیه “سوفله اسفناج” و پنیر محبوب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه “سوفله اسفناج” و پنیر محبوب و بسیار خوشمزه

دستور تهیه “باقلوای یونانی” به صورت مرحله به مرحله

دستور تهیه “باقلوای یونانی” به صورت مرحله به مرحله

فالوده شیرازی ساده و خوشمزه خانگی

فالوده شیرازی ساده و خوشمزه خانگی

طرز تهیه “کباب چوبی دودی” با طعم بسیار عالی

طرز تهیه “کباب چوبی دودی” با طعم بسیار عالی

آموزش درست کردن “پایه کرپ” به صورت حرفه ای

آموزش درست کردن “پایه کرپ” به صورت حرفه ای

نسخه ی آبلیمویی برای افزایش رشد مو

نسخه ی آبلیمویی برای افزایش رشد مو

طرز تهیه “لازانیای ریکوتا” یک طعم جدید و واقعی از لازنیا

طرز تهیه “لازانیای ریکوتا” یک طعم جدید و واقعی از لازنیا

طرز تهیه “لازانیا با ماکروفر” یک غذای عالی و پرطرفدار

طرز تهیه “لازانیا با ماکروفر” یک غذای عالی و پرطرفدار

طرز تهیه “فریتاتای سالمون” ، یک غذای پر طرفدار ایتالیایی

طرز تهیه “فریتاتای سالمون” ، یک غذای پر طرفدار ایتالیایی

طرز تهیه “پاستا قارچ و بروکلی”

طرز تهیه “پاستا قارچ و بروکلی”