
- خامه:100 گرم
- فلفل دلمه ای رنگی :100 گرم
- پنیر پیتزا : 1 بسته
- ژامبون گوشت یا مرغ :5 ورق
- نودل اسفناج :4 بقچهیا قسمت
- فلفل سیاه، آویشن و کره :بهمیزان لازم
نودل را داخل یک پیمانهشیر بریزید و کمی فلفل و آویشن روی نودل ها بپاشید . سپس یک ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید و نودل را بهمدت نیم ساعت در فر 180 درجهقرار دهید تا در زمان پخت شیر تبخیر شود.
نودلها را پس از پخت با یک کفگیر با احتیاط درظرف مورد نظر منتقل کنید تا بقچهها از هم باز نشوند.سس ها و مابقی شیر را روی نودل ریختهو سرو کنید.
شیر و خامهرا با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.فلفل دلمه ای را خلالی کنید و بهشیر و خامهدر حال جوشیدن اضافهکنید تا بههمراهبقیهمواد بجوشد.
بعد از 3 دقیقهپنیر پیتزا را هم بهبقیهمواد اضافهکنید و هم بزنید.حرارت را خاموش و تکههای کالباس را بهآنها اضافهکنید .سس را پس از آمادهکردن خیلی سریع سرو کنید.
نودل اسفناج جزو ماکارونی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
نودل اسفناج را میتوانید در وعدهمیان وعده- شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 2 نفر مناسب میباشد .