
اکثر ما تنها قسمتی از یک برگ آلوئهورا را استفادهمیکنیم ، چهبرای مشکلات پوستی و چهبرای افزایش زیبایی و در نهایت ما بقی آن را دور میاندازیم کهچنین عملی اسراف این منبع ارزشمند و پول شما است، درصورتی کهمیتوانید باقیماندهآن را درون یخچال نگهداری کنید و بعد از آن استفادهنمایید .
برش یک برگ آلوئهورا و استخراج ژل آن میتواند کهیک کار کثیف باشد، بنابراین ممکن است بخواهید بهجای چند بار استخراج یکبار آن را انجام دهید کهدر آن صورت نیاز دارید برای پیشگیری از خرابی آنرا در جایی نگهداری کنید، ما محبوب ترین ترفندهای موجود در اینترنت را مورد آزمایش قرار دادیم و چهار روش آن را دراین بخش از رازهای خانهداری مجله اینترنتی فنجان ارائهمیدهیم.
روش اول : نگهداری برگ ها
آسان ترین و شاید بهترین راهبرای ذخیرهآلوئهورا نگهداری تمام برگ آن است، از آنجایی کهاکسیداسیون ژل منجر بهفساد سریع تر آن میشود، نگهداری تمام برگ از تماس ژل با هوا پیشگیری میکند.
روش تک مرحلهای :
برگ های آلوئهورا را در بستهبندی پلاستیکی قرار دادهو آن را در یخچال نگهداری کنید، یک عدد کیسهپلاستیکی را بردارید ،برگ های آلوئهورا را در آن گذاشتهو درب آن را گرهبزنید، این کیسهرا تازمانی کهنیاز داشتید در یخچال نگهدارید، مرطوب ماندن، برگ های آلوئهورا را تا 20-25 روز سالم نگهمیدارد.
روش دوم: ژل را نگهداری کنید
از آنجایی کهلایهبرداری و استخراج ژل از یک برگ آلوئهورا میتواند باعث زحمت باشد، اما ممکن است بخواهید ژل آن را بیشتر استخراج کردهو نگهداری کنید.
روش تک مرحلهای :ژل آن را درون شیشهای محفوظ از هوا نگهداری کنید.
ژل آلوئهورا را از برگ یا برگ های آن استخراج کنید، اگر بی احتیاط هستید از یک قیف استفادهکنید و ژل را درون شیشهای ریختهو درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید، ژل آلوئهورا بهمدت 6-7 روز سالم در یخچال باقی میماند.
روش سوم: ژل را با عسل مخلوط کنید.
راهدیگر نگهداری ژل آلوئهورا و مخلوط کردن آن با مقداری عسل است، از آن جایی کهعسل حاوی شکر است و هیدروژن پراکسید تولید میکند، بهعنوان یک باکتری کش عمل کردهو بهافزایش طول عمر ژل کمک میکند.
چیزهایی کهشما نیاز دارید:
ژل آلوئهورای تازه،یک چهارم فنجان عسل و یک قاشق غذاخوری.
روش تک مرحلهای :، عسل را در ژل آلوئهورا مخلوط کردهو آن را در شیشهای نگهداری کنید.
برای هر یک چهارم فنجان ژل آلوئهورا یک قاشق غذاخوری بهآن عسل اضافهکنید، از یک مخلوط کن برای تهیهمواد لازم استفادهکنید، مخلوط را بهشیشهای محفوظ از هوا منتقل کنید و درب آن را محکم ببندید و تا زمان لازم نگهداری کنید، مخلوط ژل آلوئهورا با عسل برای 10-15 روز در یخچال سالم میماند.
روش اول: نگهداری مکعب های ژل
انجماد هرچیز تازهای میتواند مدت زمان نگهداری آن را تا چند ماهافزایش دهد، این عمل برای ژل آلوئهورا نیز صادق است. تمام آن چیزی کهنیاز دارید این است کهژل را برش های ضخیم مکعبی شکل بزنید و در کیسههای زیپ کیپ منجمد کنید.
گام اول:
پوست برگ آلوئهورا را بکنید و ژل را مکعبی ببرید، از یک چاقوی تراشهدار برای جداکردن لبههای دندانهدار برگ آلوئهورا استفادهکنید، برگ را در دست خود نگهدارید و شروع بهکندن یک طرف پوست آن کنید، پس از انجام ،پوست طرف دیگر را نیز بکنید، حالا همانطور کهدر مجله اینترنتی فنجان گفتهایم شما باید بخش بزرگی از ژل را داشتهباشید، شکافی در وسط ژل بدهید و این تکهبزرگ را از هم جدا کنید تا بتوانید تکههای کوچکتری از آلوئهورا داشتهباشید.
گام دوم:
تکههای مکعبی ژل را در یک زیپ کیپ قرار دادهو آن را منجمد کنید، تمام هوا را از کیسهبیرون بکشید و زیپ آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید، برای استفادهاز ژل بهسادگی مقدار مورد نظری از مکعب ها را درآورید و یک شب در یخچال قرار دهید، ژل آلوئهورای منجمد تا 6 ماهباقی میماند.
برای ذخیرهآلوئهورا و همچنین افزایش طول عمر آن میتوانید بهآن ویتامین c و یا e اضافهکنید.8 گرم ویتامین c برای هر لیتر ژل آلوئهورا کافیست، اگر از روغن ویتامین e استفادهمیکنید 6000 واحد بین المللی از ویتامین eرا در هرلیتر ژل استفادهکنید، هرکدام از آنها را با ژل مخلوط کنید و تا 8 ماهآن را نگهداری کنید.
پالپ آلوئهورا را نیز میتوانید در یک سینی مکعبی فریز کنید، شما همچنین میتوانید با اضافهکردن روغن های مهمی همچون رزماری، لیمو یا اسطوخدوس طول عمر ژل آلوئهورای تازهرا افزایش دهید.
اگر باقی ماندهآلوئهورا را دارید و نگران این هستید تا با آن چکار کنید، میتوانید از آن یک دمنوش سالم آلوئهورا یا آبمیوهتهیهکنید.