
- لوبیا چشم بلبلی :200 گرم، خیس کرده
- پیاز متوسط :یک عدد، خرد شده
- فلفل دلمه ای قرمز :یک عدد، خرد شده
- نمک و فلفل :بهمیزان لازم
- روغن :بهمیزان لازم
از دو روز قبل لوبیا را در آب بخیسانید و در نهایت پوست آن را جدا کنید، سپس آن را دو بار چرخ نمایید.
در مرحلهبعد پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کردهو بههمراهلوبیا ، نمک و فلفل در مخلوط کن بریزید تا خوب لهشود و بهشکل پورهدربیاید.
مواد آکراس را در کاسهای منتقل کردهو کمی آب اضافهنمایید و خوب مخلوط کنید.
تابهو یا قابلمهکوچکی را روی حرارت قرار دادهو روغن بریزید ، روغن باید بهاندازهای باشد کهفلافل ها داخل آن شناور شوند.
بعد از داغ شدن روغن ، با قالب مخصوص فلافل مقداری از مواد را برداشتهو در روغن بریزید تا سرخ شود.
برای اینکهروغن اضافی فلافل ها گرفتهشود آن ها را روی یک توری قرار دهید.
فلافل ها را در ظرف سرو بچینید و با سبزیجات دلخواه، مثل کاهو ، گوجهو خیارشور میل نمایید.
آكـراس جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقهمیباشد .
آكـراس را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .