
- ذرت شیرین 500 گرم
- نمک و فلفل بهمیزان لازم
- قارچ 250 گرم
- پنیر پیتزا 100 گرم
- آویشن 1 ق چ
- کره30 گرم
- روغن مایع 3 تا 4 ق س
- سس مایونز 1 و نیم پیمانه
- نمک 1 ق چ
- فلفل سیاه نصف ق چ
- فلفل قرمز 1/2 ق چ
- پودر گلپر 1 ق چ
- ادویهکاری 1/2 ق چ
آموزش کامل درست کردن ذرت مکزیکی
برای درست کردن ذرت مکزیکی میتوانید از ذرت های شیرین تازهو یا از کنسرو ذرت استفادهکنید.قارچ ها را هم خرد میکنیم و در یک قابلمهای که2/3 آن را پر از آب کردیم و مقداری آبلیمو ریختیم و روی حرارت بهجوش آمد میریزیم و فقط در حدی کهیک جوش بخورد داخل قابلمهنگهمیداریم و سریع داخل آبکش میریزیم و زیر آب سرد نگهمیداریم .
نحوهکامل درست کردن ذرت مکزیکی خانگی
بعد از این مراحل، کرهو روغن مایع را داخل قابلمهای میریزیم تا داغ شود و بعد ذرت را داخل کرهو روغن کمی تفت میدهیم در حدی کهطعم دار شوند. بعد قارچ ها ی بلانچ شدهرا داخل آن میریزیم و در حد هم زدن و مخلوط کردن تفت میدهیم .
ذرت مکزیکی با طعمی فوق العادهو بی نظیر
نمک ، فلفل ، و بقیهادویهها را هم اضافهمیکنیم و هم میزنیم تا مواد روی حرارت گرم شوند .
طرز تهیهکامل ذرت مکزیکی خانگی
در صورت تمایل میتوانید از پودر سیر هم استفادهکنید. در مرحلهای کهدیدیم بخار از مواد بیرون زد سس مایونز را هم اضافهمیکنیم و کاملا باهم ترکیب میکنیم.
و بعد از اینکههمهمواد مخلوط شد موقعی کهبخواهیم از روی حرارت برداریم پنیر پیتزا رندهشدهکههمون پنیر موزارلای کش دار است را داخل آن میریزیم تا آب شود.ذرت مکزیکی آمادهشدهرا میتوانید در ظرف مورد نظر سرو کنید . نوش جان
ذرت مکزیکی جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
ذرت مکزیکی را میتوانید در وعدهمیان وعده- پیش غذا - دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 2 نفر مناسب میباشد .