بیشتر بخوانید

“کیک خرمایی” با طعمی متفاوت تر از همه کیک ها + طرز تهیه

“کیک خرمایی” با طعمی متفاوت تر از همه کیک ها + طرز تهیه

آموزش درست کردن “ژله مکعبی” با طعم و رنگ های مختلف

آموزش درست کردن “ژله مکعبی” با طعم و رنگ های مختلف

آموزش درست کردن “راحت الحلقوم” خوشمزه و خانگی

آموزش درست کردن “راحت الحلقوم”  خوشمزه و خانگی

ساده ترین و خوشمزه ترین روش تهیه ی “کارامل موز”

ساده ترین و خوشمزه ترین روش تهیه ی “کارامل موز”

نحوه درست کردن “معجون” فوق العاده خوش طعم

نحوه درست کردن “معجون” فوق العاده خوش طعم

روش درست کردن دسر “شارلوت میوه ای” خوشمزه با ژله

روش درست کردن دسر “شارلوت میوه ای” خوشمزه با ژله

دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

“شیرینی نخودچی” با دستور تهیه و نکات بسیار عالی و خوشمزه

“شیرینی نخودچی” با دستور تهیه و نکات بسیار عالی و خوشمزه

بهترین و ساده ترین روش تهیه “کلوچه دارچینی”

بهترین و ساده ترین روش تهیه “کلوچه دارچینی”

آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل

آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل
طرز تهیه “شیرینی نارگیلی” با ترفند خوشمزه شدن
در این آموزش همراه شما هستیم با طرز تهیه ی “شیرینی نارگیلی” فوق العاده خوشمزه . با ما همراه باشید.

آموزش درست کردن شیرینی نارگیلی

مواد لازم برای پخت شیرینی نارگیلی

  • پودر نارگیل پرچرب 300 گرم مهادل 2 پیمانه
  • شکر 250 گرم
  • سفیده‌تخم مرغ 3 عدد
  • آب لیمو نصف قاشق چایخوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • روغن مایع نصف پیمانه‌سر خالی

شیرینی نارگیلی

طرز تهیه‌شیرینی نارگیلی

طرز تهیه‌شیرینی نارگیلی با طعمی بی نظیر

ابتدا پود نارگیل را به‌همراه‌شکر و نصف سفیده‌ی تخم مرغ مخلوط میکنیم و هم میزنیم .

بعد نیمی از روغن را به‌مواد اضافه‌میکنیم و بر روی حرارت ملایم به‌صورت متداوم هم میزنیم تا زمانی که‌با فشار انگشت روی مواد احساس گرما را حس کنیم و وقتی به‌این حرارت رسید بقیه‌مواد را که‌شامل نصف دیگر سفیده‌تخم مرغ و روغن می‌باشد را به‌مایع شیرینی مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم

در این حالت اگر مواد شیرینی شل به‌نظر رسید بیشتر روی شعله‌حرارتش میدهیم و اگر با این ترفند درست نشد کمی آرد برنج ّبه‌مواد اضافه‌میکنیم و اگر برعکس ،مایع ما سفت بود به‌آن کمی سفیده‌تخم مرغ یا روغن اضافه‌میکنیم.

بعد از اینکه‌مایع ما به‌غلظت مناسب رسید از روی حرارت برمیداریم و وانیل را به‌آن اضافه‌میکنیم و باکمی هم زدن آب لیمو را هم برای سفید کردن خمیر شیرینی مخلوط میکنیم و هم میزنیم.

پخت شیرینی نارگیلی خوشمزه

آموزش خاص درست کردن شیرینی نارگیلی

خمیر آماده‌شده‌را در قیف میریزیم و روی کاغذ روغنی که‌روی سینی فر قرار دادیم به‌اندازه‌یک گردو از مواد را با فاصله‌مناسب فشار میدهیم و در حرارت فر 175 درجه‌که‌از یک ربع قبل روشن بود به‌مدت 15 دقیقه‌قرار میدهیم .

باید دقت کنید که‌رنگ شیرینی ها قهوه ای نشوند.بعد از اینکه‌شیرینی ها پخت روی آن کمی ترک می‌خورد.

اجازه‌میدهیم شیرینی های آماده‌شده‌در دمای محیط خنک شوند. سپس به‌آرامی شیرینی ها را از روی کاغذ روغنی بر میداریم و داخل ظرف مورد نظر می‌چینیم .

نکاتی طلایی برای پخت بهتر شیرینی نارگیلی

  1. اگر مایع شیرینی خیلی سفت بود به‌آن نصف سفیده‌تخم مرغ دیگر اضافه‌نمایید و مخلوط کنید. ولی اگر شل و آبکی بود میتوانید یک قاشق غذا خوری پودر آرد برنج به‌آن اضافه‌نمایید.
  2. شما میتوانید با دست و یا قاشق اسکوپ ساز هم برای  چیدن شیرینی در سنی فر استفاده‌کنید. دست خود را کمی چرب نمایید و شیرینی را کف دستتان  تنظیم کنید.
  3. برای اینکه‌پف شیرینی نخوابد در حین پخت درب فر را باز نکنید.
  4. شیرینی را میتوانید با پودر پسته‌یا خلال پسته تزیین کنید .فقط باید قبل از پخت کمی آنها روی را شیرینی فشار دهید که‌به‌شیرینی بچسبد.
  5. اگر بخواهید شیرینی نارگیلی را زعفرانی یا کاکائویی کنید فقط کافیست مقداری زعفران دم کرده‌یا پودر کاکائو در خمیر شیرینی بریزید و مخلوط کنید.
  6. ترک هایی که‌روی شیرینی می‌افتد نباید خیلی همیق باشد و داخل شیرینی باید ترد و نرم باشد.
  7. شیرینی را بلافاصله‌بعد از خارج کردن از فر ، لز سینی جدا نکنید و صبر کنید تا کاملا خنک شود.
  8. اگر شیرینی ها به‌کاغذ روغنی چسبید، آنها را از زیر با پارچه‌ای مرطوب کمی خیس کنید تا کاغذ کمی مرطوب شود و شیرینی به‌راحتی جدا شود.
  9. دقت کنید در مواد یا روش پخت شیرینی نارگیلی تغییری ایجاد نکنید.
  10. برای اینکه‌شیرینی زود خشک و سفت نشود حتما آنها را در ظروف در بسته‌نگهداری کنید.
  11. برای تهیه‌شیرینی نارگیلی شکلاتی میتوانید مقداری شکلات تخته‌ای را ذوب کنید و کف شیرینی ها را در آن فرو کنید و بعد داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.
  12. کم داغ زدن خمیر باعث می‌شود شیرینی به‌کاغذ روغنی بچسبد و همچنین باعث خشکی و خامی شیرینی میشود.
  13. کم داغ زدن خمیر  باعث می‌شود مایه‌شیرینی هنگام پختن در فر بیش از حد پهن شود. 
  14. داغ زدن بیش از حد هم باعث می‌شود شیرینی در فر پف نکند و سطح شیرینی طلایی و براق نشود، و ترک های ایجاد شده‌بر روی شیرینی عمیق باشد و بعد از اتمام پخت در کف شیرینی ها گود شود.
  15. جایگزین کردن پودر قند و شکر قهوه‌ای در این شیرینی مناسب نیست و مایه‌شیرینی را به‌هم چسبیده‌و فشرده‌می‌کند.
  16. اگر سینی فر مناسب نباشد و رنگ و جنس مناسب را نداشته‌باشد ممکن است ته‌شیرینی ها بسوزد.به‌همین دلیل از سینی خود فر استفاده‌نکنید، و از سینی های آلومینیومی یا گالوانیزه‌مخصوص شیرینی پزی، یا سینی رولت با رنگ روشن استفاده‌کنید.
  17. سینی را در پنجره‌وسط فر قرار دهید. 
  18. استفاده‌ازدماسنج در فر برای شیرینی های خشک لازم است.

نکات تکمیلی در مورد شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 35دقیقه‌
شیرینی نارگیلی را می‌توانید در وعده‌دسر - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 5 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

ساده ترین آموزش درست کردن “شیرموز نسکافه”

ساده ترین آموزش درست کردن “شیرموز نسکافه”

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

“باقلوا”ی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر + طرز تهیه آسان

“باقلوا”ی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر + طرز تهیه آسان

روش تهیه دسر خوشمزه و مدرن “کرم موکا”

روش تهیه دسر خوشمزه و مدرن “کرم موکا”

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

آموزش تهیه خوشمزه ترین دسر “ژله شیر و موز”

آموزش تهیه خوشمزه ترین دسر “ژله شیر و موز”

طرز تهیه دسر مدرن و شیک “ترافل” شکلاتی + نکات

طرز تهیه دسر مدرن و شیک “ترافل” شکلاتی + نکات

بهترین “کیک قهوه” خانگی با طعمی خاص + طرز تهیه

بهترین “کیک قهوه” خانگی با طعمی خاص + طرز تهیه

طرز تهیه خوشمزه ترین “رولت زردآلو و پرتقال”

طرز تهیه خوشمزه ترین “رولت زردآلو و پرتقال”
مشاهده

مطالب بیشتر در شیرینی پزی

طرز تهیه خوشمزه ترین “فروماژ پرتقال” برای پذیرایی

طرز تهیه خوشمزه ترین “فروماژ پرتقال” برای پذیرایی

آموزش درست کردن خوش طعم ترین یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل

آموزش درست کردن خوش طعم ترین یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل

آموزش درست کردن کیک داغ و خوشمزه پای سیب

آموزش درست کردن کیک داغ و خوشمزه پای سیب

طرز تهیه آسان “شیرینی برشتوک” برای عصرانه

طرز تهیه آسان “شیرینی برشتوک” برای عصرانه

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

آموزش جالب درست کردن “ژله تخم مرغی”

آموزش جالب درست کردن “ژله تخم مرغی”

لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن

لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن

آموزش درست کردن دمنوش جنگی برای روزهای زمستانی

آموزش درست کردن دمنوش جنگی برای روزهای زمستانی

دستور تهیه دمنوش آرامش بخش گل گاوزبان و سنبل الطیب

دستور تهیه دمنوش آرامش بخش گل گاوزبان و سنبل الطیب

روش تهیه و دم کردن “چای کویتی” خوش طعم

روش تهیه و دم کردن “چای کویتی” خوش طعم

مطالب مرتبط

طرز تهیه خوشمزه و دوست داشتنی شیرینی نارگیلی

طرز تهیه خوشمزه و دوست داشتنی شیرینی نارگیلی

طرز تهیه “شیرینی نارگیلی” شکلاتی به صورت کاملا حرفه ای

طرز تهیه “شیرینی نارگیلی” شکلاتی به صورت کاملا حرفه ای

شیرینی بخور ولی شیرینی رژیمی

شیرینی بخور ولی شیرینی رژیمی

طرز تهیه “شیرینی گردویی” یک شیرینی خشک و خوشمزه

طرز تهیه “شیرینی گردویی” یک شیرینی خشک و خوشمزه

طرز تهیه شیرینی فوق العاده خوشمزه + دستور تهیه شیرینی شانسی

طرز تهیه شیرینی فوق العاده خوشمزه + دستور تهیه شیرینی شانسی

طرز تهیه انواع شیرینی های پرطرفدار برای عید نوروز

طرز تهیه انواع شیرینی های پرطرفدار برای عید نوروز

طرز تهیه و نکات خوشمزه کردن “شیرینی ناپلئونی”

طرز تهیه و نکات خوشمزه کردن “شیرینی ناپلئونی”

طرز تهیه “شیرینی مشهدی” با روش خانگی خوشمزه و عالی

طرز تهیه “شیرینی مشهدی” با روش خانگی خوشمزه و عالی

طرز تهیه “شیرینی نسکافه ای”

طرز تهیه “شیرینی نسکافه ای”

شیرینی قیطونی خوشمزه و خانگی با دستور تهیه عالی

شیرینی قیطونی خوشمزه و خانگی با دستور تهیه عالی

شیرینی دانمارکی براق و خوشمزه + طرز تهیه خانگی

شیرینی دانمارکی براق و خوشمزه + طرز تهیه خانگی

طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی

طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

“شیرینی نخودچی” با دستور تهیه و نکات بسیار عالی و خوشمزه

“شیرینی نخودچی” با دستور تهیه و نکات بسیار عالی و خوشمزه

20 ترفند مهم شیرینی پزی های پرطرفدار که باید بدانید

20 ترفند مهم شیرینی پزی های پرطرفدار که باید بدانید

طرز تهیه “شیرینی ماکارون”

طرز تهیه “شیرینی ماکارون”

کامل ترین دستور تهیه “شیرینی گل” با طعم خوشمزه

کامل ترین دستور تهیه “شیرینی گل” با طعم خوشمزه

طرز تهیه  آسان و سریع “شیرینی ماکارون فلفلی”

طرز تهیه آسان و سریع “شیرینی ماکارون فلفلی”

طرز تهیه “شیرینی نخودچی” بدون فر

طرز تهیه “شیرینی نخودچی” بدون فر

آموزش گام به گام و طرز تهیه “شیرینی کشمشی”

آموزش گام به گام و طرز تهیه “شیرینی کشمشی”