
- سیب زمینی متوسط ریز خرد شده :یک عدد
- خامه :100 گرم
- کره:40 گرم
- آرد :250 گرم
- زردهتخم مرغ :یک عدد
- کرهسرد :125 گرم
- بیکینگ پودر:یک قاشق مرباخوری
- سینهمرغ ریز خرد شده:200 گرم
- سیر:یک حبه
- زنجبیل :یک قاشق مرباخوری
- هویج ریز خرد شده :100 گرم
- ریحان و جعفری خرد شده :دو قاشق سوپ خوری
- پیاز:یک عدد
- قارچ خرد شده:200 گرم
- آب لیمو :یک قاشق سوپ خوری
- آرد یا آرد ذرت :یک قاشق سوپ خوری
- آب مرغ :1/4 پیمانه
- نمک و فلفل :بهمقدار مناسب
ابتدا برای اینکهخمیر تارت را آمادهکنیم باید داخل غذاساز ، آرد را بههمراهنمک، کره، فلفل و بیکنیگ پودر مخلوط میکنید و2 دقیقهای هم بزنید تا بهشکل خردههای نان در آیند.
بعد زردهتخم مرغ را بهمخلوط بدست آمدهاضافهکنید تا خمیر جمع شود. سپس خمیر بدست آمدهرا در یک پلاستیک قرار دهید و در یخچال بهمدت یک ساعت استراحت دهید.
تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داغ آن بریزید و بعد از داغ شدن روغن ، پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد قارچ را اضافهکنید و بههمراه، آب لیمو و کرهبهتفت دادن ادامهدهید.
وقتی آب قارچ کشیدهشد، آرد را هم اضافهنمایید و هم بزنید . در آخر آب مرغ را بریزید و بگذارید در اثر جوشیدن نیمی از آب مرغ کشیدهشود. سپس حرارت را خاموش کنید.
برای تهیهمواد میانی تارت ،سینهمرغ را بهصورت چهارگوش خرد کنید و بههمراهدو قاشق روغن، نمک ، کمی فلفل سیاه ، زنجبیل و سیر رندهشده3 تا 4 ساعت استراحت دهید تا مرغ ها کاملا مزهدار شوند.
سپس تکههای مرغ مزهدار شدهرا با مقداری روغن بر روی حرارت بالا تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند، بعد هویج و سیب زمینی را بهآن اضافهکنید و بهتفت دادن ادامهدهید.
در آخر خامهرا بهبقیهمواد اضافهکنید و هم میزنیم تا مواد نیم پز شوند. در این مرحلهحرارت را خاموش کنید.
خمیر آمادهشدهرا در قالب قرار دهید و با چنگال چند سوراخ داخل آن ایجاد کنید و بهمدت 10 دقیقهدر فر 180 درجهسانتی گراد و در طبقهوسط قرار دهید تا خمیرها طلایی شوند.
بعد خمیر را از فر خارج کنید و بگذارید تا سرد شود،مواد میانی آمادهشدهرا داخل نان های تارت بریزید و روی آنها ازمواد رویهتهیهشدهاضافهکنید و مجددا تارتها را 10 دقیقهدیگر در همان دمای فر قرار دهید تا تارتها آمادهشوند.
تهیهتارت مرغ و هویج
تارت مرغ و هویج جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
تارت مرغ و هویج را میتوانید در وعدهنهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .