پنیر موتزارلای تازه با کاور ترد و کرانچی همراه با سس گوجه فرنگی تند شما را به بهشت می برد.
مواد لازم برای پنیر سوخاری با سس گوجهفرنگی تند
- سس گوجهفرنگی تند :400 گرم
- پنیر موتزارلای تازه :220 گرم
- پودر سوخاری یا خردهنان : ¼1 پیمانه
- پنیر پارمزان رندهشده :¼ پیمانه
- تخم مرغ :2 عدد
- سیر :2 حبه
- آرد ساده : 2 قاشق غذاخوری
- روغن گیاهی سرخ کردنی :بهمقدار لازم
طرز تهیهپنیر سوخاری با سس گوجهفرنگی تند
پنیرها را ابتدا آبکش کنید تا آب اضافهآن گرفتهشود.
ابتدا تخم مرغ ها را
داخل کاسهای بشکنید و کمی هم بزنید.
آرد سادهرا درون یک بشقاب بریزید.
در ظرفی دیگر آرد
سوخاری یا خردهنان و
پنیر پارمزان رندهشدهرا مخلوط کنید و بهآن کمی فلفل بزنید.
سپس
پنیر موتزارلا را بهصورت تک تک در آرد بغلطانید و تمام سطح آن را بهآرد آغشتهکنید.
بعد
پنیرها را
داخل تخم مرغ بیندازید ، در آخر هم
داخل مخلوط آرد
سوخاری میاندازیم تا خوب آردی شود.
برای پوشش بهتر
پنیرها مجددا
پنیر را
داخل تخم مرغ و بعد آرد
سوخاری فرو کنید تا حجم آن ضخیم تر شود و بعد از سرخ شدن تردتر شود.
سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
بعد
پنیرهای آغشتهشدهبهآرد را
داخل سینی بچینید و بهمدت 20 دقیقه
داخل فریزر قرار دهید.
داخل قابلمهای کوچک را تا نیمهبیشتر روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.
سپس
پنیرها را یکی یکی
داخل قابلمهبگذارید و بعد بهمدت 2 تا 3 دقیقهسرخ میکنید.
پنیرهای سرخ شدهرا روی دستمال آشپزخانهقرار دهید تا روغن اضافهآن گرفتهشود.
پنیرها را با سس گوجهفرنگی تند سرو کنید.
پنیر سوخاری با سس گوجهفرنگی تند
نکات تکمیلی در مورد پنیر سوخاری
پنیر سوخاری جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقهمیباشد .
پنیر سوخاری را میتوانید در وعدهپیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 8 نفر مناسب میباشد .