
بهترین گوشت برای قلب دارای ویژگی هایی است کهبرای سلامت قلب اصلی ترین ها هستند. ویژگی هایی همچون کلسترول و اسید اوریک پایین و..
بسیار خوب است کهبهسلامت تک تک اعضای بدن بهخصوص اعضایی همچون قلب توجهبیشتری بکنیم چرا کهسلامت این بخش های اصلی تضمینی برای سلامت بخش های دیگر بدن است.
گوشت یکی از مواد غذایی جدانشدنی از برنامهغذایی ما است. چرا کهبهدلیل طعم و مزهی لذیذ آن نمی توان از خوردن آن چشم پوشی کرد اما همهچیز قانون و قاعدهدارد. خوردن گوشت هم قوانین خود را دارد کهما در این بخش از مجلهسلامت مجله اینترنتی فنجان بهبهترین گوشت ها برای سلامت قلب اشارهمیکنیم.
سازمان سلامت قلب آمریکا بهترین گوشت ها برای قلب را گوشت پرندگان البتهبدون پوست و چربی و گوشت ماهی معرفی کرد. کلسترول پایین این نوع گوشت ها بهقلب آسیبی نمی رساند. همچنین اسید اوریک کمتری نسبت بهگوشت های دیگر دارد.
یک منبع غنی امگا3 یعنی همان ماهی سالمون کهبارها در مورد آن گفتهایم. گوشت ماهی سالمون سرشار از کاروتنوید استکسانتین است کهیک آنتی اکسیدان فوق العادهقوی محسوب میشود.