
دو دستهمردم وجود دارند - کسانی کهغذاهای تند را دوست دارند و آن هایی کهتحمل تندی اش را ندارند. اگر جزو گروهاول هستید، موفق هستید. مگر فواید غذای تند چیست؟
فیتوشیمیایی های موجود در فلفل تند، کپسایسین نامیدهمیشود، کهبهفلفل کمک میکند ضربههای خود را بزند و بهکاهش وزن، مبارزهبا باکتری ها و تسکین ناراحتی معدهو روده، کمک کند.
مصرف غذای تند برخلاف باور بسیاری از مردم نهتنها عوارض زیادی برای بدن نداشتهبلکهفواید آن برای معدهو دردهای آن و همچنین سلامت قلب ثابت شدهاست. البته، فواید غذای تند بهمشخصات غذایی کامل آن بستگی دارد، نهفقط رنگ و لعابش.
1. کمک بهسوزاندن کالری:
تمام آن عرق ریختن ها در هنگام خوردن غذاهای تند بهیک هدف واقعی عمل میکند. طبق یک مطالعهمصرف یک بشقاب غذای تند، میزان سوزاندن کالری بدن را تا 8 % افزایش میدهد. یا بهعبارت دیگر متابولیسم شما را سریع تر میکند.
مطالعات دیگر نشان دادهاند کسانی کهغذای تند میخورند، کالری کمتری مصرف میکنند. بنابراین، اگر میخواهید وزن کم کنید، غذاهای تند را بهرژیم غذایی خود اضافهکنید.
2. محافظت از قلب:
مطالعات متعددی نشان دادهاند افرادی کهدر کشورهایی با رژیم غذایی تند زندگی میکنند، نسبت بهافرادی کهدر مناطق با انتخاب غذاهای ملایم هستند، حملات قلبی کمتری دارند.
دلیلش چیست؟ چنانچهدر این بخش از سلامت مجله اینترنتی فنجان میخوانید بهنظر میرسد کهمصرف فلفل چیلی اثرات کلسترول بد را خنثی میکند (همچنین معروف بهLDL).
علاوهبر آن، کپسایسین، مادهشیمیایی مسئول اثر سوختن است کهغذاهای تند در دهان شما ایجاد میکنند و این بهمبارزهبا التهاب کمک میکند (کهیکی از چیزهایی است کهمیتواند منجر بهحملهقلبی شود).
3. تسکین درد:
این یکی از نظر علمی کمی پیچیدهاست، اما برای بیان سادهآن، کپسایسین قادر بهمهار علایم ویژهای است کهاز سلول های عصبی شما بهمغزتان فرستادهمیشود و باعث میشود درد را حس نکنید.
بههمین دلیل است کهکپسایسین اغلب بهعنوان یک جز در کرم و لوسیون های ضد درد بهکار میرود.
4. عمر بیشتر:
مطالعهگستردهای در چین (شامل نزدیک به500.000نفر) نشان داد آن هایی کهتقریباً هر روز غذای تند میخورند، ممکن است احتمال مرگشان تا 14 درصد کاهش یابد.
افرادی کهاین مطالعهرا انجام دادند میگویند کهخیلی زود است کهغذاهای تند را بهیک عمر بیشتر زندگی کردن ربط داد، اما نتایج دلگرم کنندهبهنظر میرسند.
5. غنی از مواد مغذی:
مصرف روزانهچیلی آن را برای شما آسان تر خواهد کرد تا میزان توصیهشدهرا داشتهباشید اینها شامل چندین ویتامین، مانند A و C و نیز تعدادی از مواد معدنی حیاتی میباشند.
6. کمک بهشادتر بودن:
خوردن غذاهای تند باعث میشود کهمغز شما هورمون های "شادی" تولید کند، مثل سروتونین، کهشما را برای مقابلهبا افسردگی، اضطراب، عصبانیت و استرس تجهیز میکند.
این ممکن است توضیح دهد کهچرا مردمی کهغذاهای تند میخورند، همیشهشاد بهنظر میرسند، حتی وقتی کهخیس عرق میشوند و از درد گریهمیکنند!
7. کمک بهدفع سرطان:
طبق نظر برخی متخصصان پزشکی و جدیدترین تحقیقات، کپسایسین همین کار را بر سلول های سرطانی ویژهبهعنوان داروهای مقاوم در حال مبارزهبا سرطان دارد.
ظاهراً، این مادهشیمیایی آنقدر قوی است کهمیتواند بهطور بالقوهسلول های لوسمی را بکشد و رشد تومور مرگبار را آهستهکند.
8. بهبود دل درد:
چطور!؟ غذاهای ادویهدار و تند میتوانند شکم شما را آرام کنند؟ درست است.
تحقیقات جدید نشان میدهد کهمصرف غذاهای تند میتواند مقدار اسید معدهتولیدی را کاهش دهد، هر گونهخونریزی معده کهممکن است داشتهباشید را کاهش میدهد و خطر ابتلا بهسرطان پوست را نیز تا 53 درصد کاهش میدهد.