بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
دستور پخت بهترین “خورش غوره بادمجان با گوشت”
خورش غوره بادمجان را میتوانید با مرغ یا گوشت به دو روش متفاوت درست کنید و این غذا به دلیل وجود غوره تازه در فصل تابستان بیشتر صرف می شود.

مواد لازم برای خورش غوره بادمجان با گوشت :

  • گوشت چرخ کرده :200 گرم
  • غوره‌پاک شده‌:نصف لیوان
  • بادمجان :500 گرم
  • گوجه‌فرنگی :4عدد ریز
  • پیازمتوسط:1 عدد
  • رب گوجه‌فرنگی :1 قاشق سوپ خوری
  • نمک ، فلفل و زرد چوبه:به‌میزان لازم

طرز تهیه‌خورش غوره‌بادمجان با گوشت

طرز تهیه‌خورش غوره‌بادمجان با گوشت :

ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و از طول نصف کنید و در ظرف آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی بادمجانها گرفته‌شود و هم روغن کمتری در حین سرخ کردن مصرف کند.

بعد از 2 الی 3  ساعت بادمجانها را از آب خارج کرده‌و زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافه‌آن گرفته‌شود.

سپس تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا روغن داغ شود. بعد بادمجان ها را داخل روغن سرخ کنید.

پیاز ها را خرد کرده‌و در روغن اضافه‌بادمجان ها به‌همراه‌زردچوبه‌سرخ کنید . بعد گوشت را هم به‌پیاز سرخ شده‌اضافه‌کنید و تفت دهید.

غوره‌بادمجان با مرغ یا گوشت

گوشت و پیاز تفت داده‌شده‌را در گوشه‌ای از تابه‌جمع کنید و رب را در روغن کمی سرخ کنید. سپس بادمجان های سرخ شده‌را به‌همراه‌گوجه‌فرنگی ها  داخل تابه‌اضافه‌کنید.

تا به‌همراه‌دو لیوان آب و نمک و فلفل با حرات کم  بپزید.

در 15 دقیقه‌آخر پخت غوره‌ها را به‌خورشت اضافه‌کنید . وقتی خورشت جا افتاد آن را تست کنید و از روی حرارت بردارید.

نکات تکمیلی در مورد خورش غوره‌بادمجان با گوشت

خورش غوره‌بادمجان با گوشت جزو غذای محلی - همدان میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه‌میباشد .
خورش غوره‌بادمجان با گوشت را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه “شش انداز بادمجان” غذای محلی گیلان

طرز تهیه “شش انداز بادمجان” غذای محلی گیلان

نحوه درست کردن خورش غوره مسما گیلانی با طعم متفاوت و بی نظیر

نحوه درست کردن خورش غوره مسما گیلانی با طعم متفاوت و بی نظیر

پخت “میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده” و مجلسی

پخت “میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده” و مجلسی

یک وعده غذایی بی نظیر با بادمجان ; طرز تهیه “قیمه بادمجان”

یک وعده غذایی بی نظیر با بادمجان ; طرز تهیه “قیمه بادمجان”

طرز تهیه “خورش انار و بادمجان”

طرز تهیه “خورش انار و بادمجان”

نحوه درست کردن غذای مقوی “آغوز مسما” با بوقلمون یا مرغابی

نحوه درست کردن غذای مقوی “آغوز مسما” با بوقلمون یا مرغابی

طرز پخت خورش نازخاتون غذای خوش طعم مخصوص گیلانی ها

طرز پخت خورش نازخاتون غذای خوش طعم مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “خورش ترشه واش” گیلان

طرز تهیه “خورش ترشه واش” گیلان

“خورش غوره بادمجان” را با خوشمزه ترین روش درست کنید

“خورش غوره بادمجان” را با خوشمزه ترین روش درست کنید

بهترین روش پخت خورش جنوبی قلیه ماهی

بهترین روش پخت خورش جنوبی قلیه ماهی

دستور تهیه کله جوش خانگی با 3 روش ویژه

دستور تهیه کله جوش خانگی با 3 روش ویژه

طرز تهیه “خورش قیمه با قارچ” بدون گوشت

طرز تهیه “خورش قیمه با قارچ” بدون گوشت

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه خلال پلو سمنان

طرز تهیه خلال پلو سمنان

استفاده روزانه از روغن سرخ کردنی مجاز است یا خیر ؟

استفاده روزانه از روغن سرخ کردنی مجاز است یا خیر ؟

طرز تهیه “خورش تره” با گوشت ، یک رقیب جدی برای قورمه سبزی

طرز تهیه “خورش تره” با گوشت ، یک رقیب جدی برای قورمه سبزی

طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو

طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو

طرز تهیه “آش بادمجان” سبزوار

طرز تهیه “آش بادمجان” سبزوار

طرز تهیه “شامی بادمجان” با بادمجان کبابی و سرخ شده

طرز تهیه “شامی بادمجان” با بادمجان کبابی و سرخ شده

تاثیرسرخ کردن غذا با “روغن زیتون” بر سلامتی

تاثیرسرخ کردن غذا با “روغن زیتون” بر سلامتی