
- گوشت چرخ کرده :200 گرم
- غورهپاک شده:نصف لیوان
- بادمجان :500 گرم
- گوجهفرنگی :4عدد ریز
- پیازمتوسط:1 عدد
- رب گوجهفرنگی :1 قاشق سوپ خوری
- نمک ، فلفل و زرد چوبه:بهمیزان لازم
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و از طول نصف کنید و در ظرف آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی بادمجانها گرفتهشود و هم روغن کمتری در حین سرخ کردن مصرف کند.
بعد از 2 الی 3 ساعت بادمجانها را از آب خارج کردهو زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافهآن گرفتهشود.
سپس تابهای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا روغن داغ شود. بعد بادمجان ها را داخل روغن سرخ کنید.
پیاز ها را خرد کردهو در روغن اضافهبادمجان ها بههمراهزردچوبهسرخ کنید . بعد گوشت را هم بهپیاز سرخ شدهاضافهکنید و تفت دهید.
گوشت و پیاز تفت دادهشدهرا در گوشهای از تابهجمع کنید و رب را در روغن کمی سرخ کنید. سپس بادمجان های سرخ شدهرا بههمراهگوجهفرنگی ها داخل تابهاضافهکنید.
تا بههمراهدو لیوان آب و نمک و فلفل با حرات کم بپزید.
در 15 دقیقهآخر پخت غورهها را بهخورشت اضافهکنید . وقتی خورشت جا افتاد آن را تست کنید و از روی حرارت بردارید.
خورش غورهبادمجان با گوشت جزو غذای محلی - همدان میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقهمیباشد .
خورش غورهبادمجان با گوشت را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .