
طرز تهیهمربای پوست پسته
آشپزخانهمجله اینترنتی فنجان
مواد لازم
پوست پسته 250 گرم
شکر نیم کیلو
هل بهمیزان لازم
گلاب 1 فنجان
جوهر لیمو 1/3 قاشق چای خوری
زعفران 4 قاشق غذا خوری
خلال پسته 1/2 فنجان
طرز تهیه:
ابتدا پوست پستهها را تمیز میشوییم و حدود 3 ساعت داخل آب سرد قرار میدهیم. بعد از 3 ساعت آنها را داخل یک ظرف آب در حال جوش میریزیم و بعد از چند ثانیهپوست پستهها را آبکش میکنیم و دوبارهآنها را داخل آب سرد ریختهو بعد از چند ثانیهدوبارهداخل آب در حال جوش میریزیم.
این کار را چند بار تکرار میکنیم. بعد از آن پوست پستهها را بههمراهشکر و گلاب و یک فنجان آب و زعفران داخل یک ظرف ریختهو روی حرارات ملایم قرار میدهیم تا آرام آرام شروع بهپختن و غلیظ شدن کند. 10 دقیقهقبل از خاموش کردن حرارات پستهها را اضافهمیکنیم. جوهر لیمو را هم برای اینکهمربا شکرک نزد بهمواد میافزاییم. مربا را بعد از رسیدن بهغلظت کافی از روی حرارات بردارید و اجازهدهید تا سرد شود.
طرز تهیهمربای پوست پسته جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
طرز تهیهمربای پوست پستهرا میتوانید در وعدهصبحانه- میان وعده- سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .