بیشتر بخوانید

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”
تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر
طرز تهیه مربای پوست پسته را به همراه نکاتی برای خوشمزه شدن بیشتر و جلوگیری از شکرک زدن آن پیشنهاد این بخش از آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان است که درادامه میخوانید.

طرز تهیه‌مربای پوست پسته

آشپزخانه‌مجله اینترنتی فنجان 

مواد لازم

پوست پسته     250 گرم

شکر              نیم کیلو

هل                به‌میزان لازم

گلاب              1 فنجان

جوهر لیمو       1/3 قاشق چای خوری

زعفران           4 قاشق غذا خوری

خلال پسته‌     1/2  فنجان

 مربای پوست پسته

طرز تهیه:

ابتدا پوست پسته‌ها را تمیز می‌شوییم و حدود 3 ساعت داخل آب سرد قرار می‌دهیم. بعد از 3 ساعت آنها را داخل یک ظرف آب در حال جوش می‌ریزیم و بعد از چند ثانیه‌پوست پسته‌ها را آبکش می‌کنیم و دوباره‌آنها را داخل آب سرد ریخته‌و بعد از چند ثانیه‌دوباره‌داخل آب در حال جوش می‌ریزیم.

این کار را چند بار تکرار می‌کنیم. بعد از آن پوست پسته‌ها را به‌همراه‌شکر و گلاب و یک فنجان آب و زعفران داخل یک ظرف ریخته‌و روی حرارات ملایم قرار می‌دهیم تا آرام آرام شروع به‌پختن و غلیظ شدن کند. 10 دقیقه‌قبل از خاموش کردن حرارات پسته‌ها را اضافه‌می‌کنیم. جوهر لیمو را هم برای اینکه‌مربا شکرک نزد به‌مواد می‌افزاییم. مربا را بعد از رسیدن به‌غلظت کافی از روی حرارات بردارید و اجازه‌دهید تا سرد شود.

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه‌مربای پوست پسته

طرز تهیه‌مربای پوست پسته جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه‌میباشد .
طرز تهیه‌مربای پوست پسته‌را می‌توانید در وعده‌صبحانه‌- میان وعده‌- سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس
مشاهده

مطالب بیشتر در گوناگون

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

مطالب مرتبط

آموزش درست کردن “مربای پوست پسته” تازه

آموزش درست کردن “مربای پوست پسته” تازه

فوت و فن خشک کردن پسته تازه در منزل

فوت و فن خشک کردن پسته تازه در منزل

راز و رمز درست کردن “مربای پوست نارنج” ایده آل

راز و رمز درست کردن “مربای پوست نارنج” ایده آل

ایده های جدید و خلاقانه با پوست پسته + تصاویر

ایده های جدید و خلاقانه با پوست پسته + تصاویر

تکنیک خندان کردن پسته های دهان بسته

تکنیک خندان کردن پسته های دهان بسته

خوشمزه ترین طرز تهیه “مربای پوست پرتقال” با رنگی فوق العاده

خوشمزه ترین طرز تهیه “مربای پوست پرتقال” با رنگی فوق العاده

دستور تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی

دستور تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی

طرز تهیه “مربای پوست هندوانه” بدون آهک و خانگی

طرز تهیه “مربای پوست هندوانه” بدون آهک و خانگی

خواص بی نظیر پسته از زیبایی تا درمان بیماری ها

خواص بی نظیر پسته از زیبایی تا درمان بیماری ها

پخت “مربای هویج” خوش طعم و خوش رنگ با بهترین و ساده ترین روش

پخت “مربای هویج” خوش طعم و خوش رنگ با بهترین و ساده ترین روش

نحوه درست کردن مربای خوش طعم و شفاف آلوورا

نحوه درست کردن مربای خوش طعم و شفاف آلوورا

دستور تهیه “مربای فلفل” خوشمزه با طعم بی نظیر

دستور تهیه “مربای فلفل” خوشمزه با طعم بی نظیر

آموزش ساخت دکوری تزیینی با پوست پسته !

آموزش ساخت دکوری تزیینی با پوست پسته !

نحوه درست کردن “مربای خرمالو” و نکات مهم آن

نحوه درست کردن “مربای خرمالو” و نکات مهم آن

طرز پخت “مربای تمشک” بی نظیر و خوشمزه

طرز پخت “مربای تمشک” بی نظیر و خوشمزه

طرز تهیه “مربا پوست لیمو ترش” بسیار خوش طعم و شیک

طرز تهیه “مربا پوست لیمو ترش” بسیار خوش طعم و شیک

دستور تهیه “مربای زردک” خوشمزه و خوشرنگ

دستور تهیه “مربای زردک” خوشمزه و خوشرنگ

مربای خوشرنگ چغندر با نکات و طرز تهیه بی نظیر

مربای خوشرنگ چغندر با نکات و طرز تهیه بی نظیر

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

روش پخت “مربای طالبی” خوش طعم و عالی

روش پخت “مربای طالبی” خوش طعم و عالی