بیشتر بخوانید

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”
تکنیک های تهیه “رب فلفل” خوش طعم و عالی
“رب فلفل” یک چاشنی و سس تند است که می توانید از آن در غذاهای مختلف خود استفاده کنید.

مواد لازم برای رب فلفل

  • فلفل قرمز تازه‌:5 کیلوگرم
  • نمک :2 قاشق خوراک خوری
  • روغن زیتون :به‌میزان لازم
رب

طرز تهیه‌رب فلفل

فلفل های قرمز را بعد از شستن در دستگاه‌غذا ساز بریزید و هم بزنید تا به‌شکل پوره‌شود. سپس پوره‌فلفل را داخل سینی پهن کنید و به‌مدت 3 روز جلوی آفتاب قرار دهید تا آبش کشیده‌شود.

در طی این مدت باید هر روز آن را با قاشق چوبی هم بزنید ومراقب باشید تا کپک نزند .

 بعد از اینکه‌کاملا آب رب  کشیده‌شد به‌آن نمک بزنید و خوب هم بزنید و اجازه‌دهید یک روز دیگر هم در زیر آفتاب بماند.

رب بدست آمده‌را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و برای اینکه‌کپک نزند روی آن یک  لایه‌ای روغن زیتون بی بو بریزید.

و برای هواگیری آن میتوانید شیشه‌رب را بدون اینکه‌آب به‌لبه‌شیشه‌بخورد در ظرف آب جوش قرار دهید و بعد در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

  رب فلفل

نکات تکمیلی در مورد رب فلفل

رب فلفل جزو سس و رب میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه‌
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس
مشاهده

مطالب بیشتر در گوناگون

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

مطالب مرتبط

آموزش طرز تهیه “رب ازگیل” خانگی بسیار خوشمزه

آموزش طرز تهیه “رب ازگیل” خانگی بسیار خوشمزه

طرز تهیه “بستنی طالبی” خوش طعم خانگی

طرز تهیه “بستنی طالبی” خوش طعم خانگی

طرز تهیه “سس شوفروا” مخصوص ماهی

طرز تهیه “سس شوفروا” مخصوص ماهی

“سس بارنز” با نکات و طرز تهیه بی نظیر

“سس بارنز” با نکات و طرز تهیه بی نظیر

طرز تهیه سس تند سالاد پارمزان با فلفل

طرز تهیه سس تند سالاد پارمزان با فلفل

طرز تهیه “رولت بلک فارست” بدون آرد

طرز تهیه “رولت بلک فارست” بدون آرد

طرز تهیه “بامیه” خانگی آسان و بسیار خوشمزه

طرز تهیه “بامیه” خانگی آسان و بسیار خوشمزه

طرز تهیه “دلمه فلفل سبز” با مایکروفر

طرز تهیه “دلمه فلفل سبز” با مایکروفر

دستور و نکات تهیه “موس کیک شکلاتی” با طعم خاص

دستور و نکات تهیه “موس کیک شکلاتی” با طعم خاص

طرز تهیه “تارت توت فرنگی” یک انتخاب عالی و شیک برای پذیرایی

طرز تهیه “تارت توت فرنگی” یک انتخاب عالی و شیک برای پذیرایی

طرز تهیه “سوفله اسفناج” و پنیر محبوب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه “سوفله اسفناج” و پنیر محبوب و بسیار خوشمزه

آموزش فوق العاده و مرحله به مرحله تهیه “رب انار”

آموزش فوق العاده و مرحله به مرحله تهیه “رب انار”

طرز تهیه نان زنجبیلی های فنجانی با فراستیگ پنیری

طرز تهیه نان زنجبیلی های فنجانی با فراستیگ پنیری

طرز تهیه دسر ژلاتینی با طعم بی نظیرِ نوتلا

طرز تهیه دسر ژلاتینی با طعم بی نظیرِ نوتلا

روش صحیح فریز کردن رب گوجه فرنگی

روش صحیح فریز کردن رب گوجه فرنگی

طرز تهیه “کمه جوش” غذایی راحت و رایج مردم خراسان

طرز تهیه “کمه جوش” غذایی راحت و رایج مردم خراسان

طرز تهیه “ریسوتو با مارچوبه لیمویی”

طرز تهیه “ریسوتو با مارچوبه لیمویی”

طرز تهیه “آبگوشت فلفل همدان” بسیار خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه “آبگوشت فلفل همدان” بسیار خوشمزه و لذیذ

دستور عالی برای “سوربات طالبی” خوشمزه

دستور عالی برای “سوربات طالبی” خوشمزه

طرز تهیه کوکی های نعنایی شکلاتی

طرز تهیه کوکی های نعنایی شکلاتی