سوپ سه گوجه قرمز پیشنهادی عالی برای برای گیاهخواران و افرادی که به دنبال غذاهای رژیمی هستند . طرز تهیه را در آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان ببینید.
مواد لازم برای سوپ سهگوجه
- گوجهفرنگی خشک (¾ پیمانه)
- کنسرو گوجهفرنگی (1 قوطی (800 گرم) )
- پیاز درشت خرد شده(1 عددسوپ)
- رب گوجهفرنگی کم نمک (85 گرم)
- آب مرغ کم نمک ( 400 گرم)
- کرهیا روغن زیتون (1 قاشق غذاخوری)
- گشنیز تازهخرد شده(2 قاشق غذاخوری)
- کرفس تازهخرد شده(نصف پیمانه)
- آب لیموترش ( 2 تا 3 قاشق چای خوری)
- خامهصبحانه جعفری تازهبرای تزیین
طرز تهیهسوپ سهگوجه
برای تهیهاین
سوپ باید در یک قابلمهمناسب پیاز خرد شدهرا با کمی روغن یا کره بهمدت 10 دقیقهتفت دهید تا رنگ پیاز طلایی شود.بعد نصف پیمانه
گوجهفرنگی خشک را با آب مرغ ، رب
گوجهفرنگی ، کرفس و کنسرو
گوجهفرنگی بهپیاز اضافهکنید و منتظر بمانید تا
مواد بهجوش بیایند.بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید تا
مواد کنارهم تا 20 دقیقهریز جوش بپزند.
در فاصلهپختن
مواد داخل قابلمهنصف دیگر
گوجهفرنگی های خشک را با کمی آب مخلوط کنید و داخل مایکروفر بهمدت یک دقیقه قرار دهید.. بعد هم خردش کنید.
مخلوط
گوجهفرنگی پختهشدهرا بههمراه
گوجهفرنگی های خشک خرد شدهدر مایکروفر داخل غذا ساز بریزید تا کاملا یکدست شوند و بهشکل پورهشوند.در آخر هم به
سوپ آب لیمو اضافهکنید.و هنگام سرو با خامهو جعفری خرد شدهتزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ گوجه
سوپ گوجه جزو سوپ میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقهمیباشد .
سوپ گوجهرا میتوانید در وعدهپیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .