بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه تاماگو
تاماگو را به طرفداران سوشی، و هر فرد خوش سلیقه ای که تمایل به تجربه جدیدی دارد توصیه می کنیم.

 مواد لازم تاماگو



روغن به‌مقدار لازم
سس سویا 3 قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 4 عدد


طرز تهیه‌تاماگو



    تمام مواد را در یک کاسه‌گود با هم ترکیب می‌کنیم و آنها را خوب هم می‌زنیم تا به‌شکل خمیر در آید. یک تابه‌مربع شکل انتخاب می‌کنیم و کمی روغن را در آن داغ می‌کنیم و بعد مایه‌تاماگو را به‌آن اضافه‌می‌کنیم (به‌قطر 1 سانتیمتر).

سوشی


    بعد از دو یا سه‌دقیقه‌که‌ته‌املت متمایل به‌قهوه ای می‌شود، با کفگیر ⅓ از املت را از گوشه‌تابه‌کمی بلند می‌کنیم و تا می‌کنیم روی ⅓ دیگر و دوباره‌دو تای قبلی را تا می‌زنیم روی ⅓ آخر. ( اگر تابه‌را در ذهنمان به‌3 تا  ⅓ تقسیم کنیم، املت را از سمت راست به‌اندازه‌⅓ تا می‌کنیم و بعد یک تای دیگر، تا کل املت در ⅓سمت چپ تابه‌قرار گیرد). لازم نیست که‌آن را برگردانیم، فقط تا می‌کنیم. حتی اگر قسمت رویی آن ظاهراً نپخته‌باشد. نگران نباشید، لایه‌های داخلی در حین کار کم کم می‌پزند.
    املت تا خورده‌را در تابه‌باقی می‌گذاریم و دوباره  ⅔ تابه‌که‌خالی مانده‌را به‌روغن آغشته‌می‌کنیم. دقت کنید مایه‌ای که‌اضافه‌می‌کنیم باید با املت پخته‌شده‌و تا شده‌تماس داشته‌باشد. پس اجازه‌می‌دهیم مایه‌جدید کمی به‌زیر املت پخته‌نفوذ کند.
    مایه‌جدید که‌پخت، از سمتِ چپ املت تا خورده‌مان را بر می‌گردانیم روی مایه‌جدید پخته‌شده‌و دوباره‌همین کار را انجام می‌دهیم تا کل املت مثل رولت پیچیده‌شود. تاماگو را از روی حرارت برمی داریم.
    حالا که‌تاماگو آماده‌شده‌است، آن را روی صفحه‌برش خشک قرار می‌دهیم و به‌تکه‌هایی با قطر 2 سانتیمتر برش می‌زنیم. می‌توانید از آن به‌عنوان رویه‌سوشی نیگیری یا به‌عنوان مخلفات داخل یا در کنار سوشی تماکی یا ماکی استفاده‌کنید. املت ژاپنی آماده‌است.

 

تاماگو

نکات تکمیلی در مورد تاماگو

تاماگو جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه‌میباشد .
تاماگو را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 6 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه “املت هندی”

طرز تهیه “املت هندی”

ساده ترین روش تهیه “رول املت اسفناج و پنیر”

ساده ترین روش تهیه “رول املت اسفناج و پنیر”

طرز تهیه “املت نخودفرنگی”

طرز تهیه “املت نخودفرنگی”

طرز تهیه املت قارچ

طرز تهیه املت قارچ

طرز تهیه املت منه من

طرز تهیه املت منه من

طرز تهیه املت لوبیا و میگو چینی

طرز تهیه املت لوبیا و میگو چینی

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه املت اسپانیایی

طرز تهیه املت اسپانیایی

طرز تهیه “املت بادمجان”

طرز تهیه “املت بادمجان”

طرز تهیه یک “املت گوجه و میگو” خوشمزه و به یاد ماندنی

طرز تهیه یک “املت گوجه و میگو” خوشمزه و به یاد ماندنی

طرز تهیه “املت قارچ” کیسه ای خوشمزه و مناسب برای کودکان

طرز تهیه “املت قارچ” کیسه ای خوشمزه و مناسب برای کودکان

طرز تهیه املت با رب و گوجه ; به سبک قهوه خانه ها

طرز تهیه املت با رب و گوجه ; به سبک قهوه خانه ها

طرز تهیه “املت گوجه فرنگی و تن ماهی”

طرز تهیه “املت گوجه فرنگی و تن ماهی”

دو دستور تهیه جدید برای درست کردن  املت با سبزیجات

دو دستور تهیه جدید برای درست کردن املت با سبزیجات

طرز تهیه “املت تونسی شاک شوکا” بسیار لذیذ و به یاد ماندنی

طرز تهیه “املت تونسی شاک شوکا” بسیار لذیذ و به یاد ماندنی

طرز تهیه “املت مدیترانه ای” مخصوص یک صبحانه بی نظیر

طرز تهیه “املت مدیترانه ای” مخصوص یک صبحانه بی نظیر

طرز تهیه “املت جوانه ماش” یک عصرانه متفاوت و شیک

طرز تهیه “املت جوانه ماش” یک عصرانه متفاوت و شیک

طرز تهیه برنج سوشی

طرز تهیه برنج سوشی

طرز تهیه املت قهوه خانه ای

طرز تهیه املت قهوه خانه ای

طرز پخت غذای متفاوت “املت سیب” با طعم دلچسب

طرز پخت غذای متفاوت “املت سیب” با طعم دلچسب