
روغن بهمقدار لازم
سس سویا 3 قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 4 عدد
تمام مواد را در یک کاسهگود با هم ترکیب میکنیم و آنها را خوب هم میزنیم تا بهشکل خمیر در آید. یک تابهمربع شکل انتخاب میکنیم و کمی روغن را در آن داغ میکنیم و بعد مایهتاماگو را بهآن اضافهمیکنیم (بهقطر 1 سانتیمتر).
بعد از دو یا سهدقیقهکهتهاملت متمایل بهقهوه ای میشود، با کفگیر ⅓ از املت را از گوشهتابهکمی بلند میکنیم و تا میکنیم روی ⅓ دیگر و دوبارهدو تای قبلی را تا میزنیم روی ⅓ آخر. ( اگر تابهرا در ذهنمان به3 تا ⅓ تقسیم کنیم، املت را از سمت راست بهاندازه⅓ تا میکنیم و بعد یک تای دیگر، تا کل املت در ⅓سمت چپ تابهقرار گیرد). لازم نیست کهآن را برگردانیم، فقط تا میکنیم. حتی اگر قسمت رویی آن ظاهراً نپختهباشد. نگران نباشید، لایههای داخلی در حین کار کم کم میپزند.
املت تا خوردهرا در تابهباقی میگذاریم و دوباره ⅔ تابهکهخالی ماندهرا بهروغن آغشتهمیکنیم. دقت کنید مایهای کهاضافهمیکنیم باید با املت پختهشدهو تا شدهتماس داشتهباشد. پس اجازهمیدهیم مایهجدید کمی بهزیر املت پختهنفوذ کند.
مایهجدید کهپخت، از سمتِ چپ املت تا خوردهمان را بر میگردانیم روی مایهجدید پختهشدهو دوبارههمین کار را انجام میدهیم تا کل املت مثل رولت پیچیدهشود. تاماگو را از روی حرارت برمی داریم.
حالا کهتاماگو آمادهشدهاست، آن را روی صفحهبرش خشک قرار میدهیم و بهتکههایی با قطر 2 سانتیمتر برش میزنیم. میتوانید از آن بهعنوان رویهسوشی نیگیری یا بهعنوان مخلفات داخل یا در کنار سوشی تماکی یا ماکی استفادهکنید. املت ژاپنی آمادهاست.
تاماگو جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقهمیباشد .
تاماگو را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .