
شیرینی لگیمات یا لقیمات یک نوع بامیه عربی میباشد کهبیشتر برای ماهرمضان تهیهمیشود و اصالت این شیرینی خوشمزهبهاستان بوشهر تعلق دارد .پس با مجله اینترنتی فنجان همراهباشید تا طرز تهیهاین شیرینی خوشمزهرا بهشما آموزش دهیم.
مایهخمیر | 1/2 ق غ |
روغن مایع | 1 ق غ |
عسل | 1 ق غ |
آرد سفید گندم | 1 پیمانه |
پودر هل | 1/2 ق چ |
نمک | 1/8 ق چ |
آب ولرم | 3/4 پیمانه |
نشاستهذرت | 2 ق غ |
شیرخشک | 1 ق غ |
ماست | 2 ق غ |
شیرینی لگیمات بهروش های مختلفی تهیهمیشود ولی ما تلاش کردیم معمول ترین روش تهیهاین شیرینی را بهشما آموزش دهیم.
مرحلهاول
ابتدا پودر هل، نمک، خمیرمایهو شیر خشک را با هم مخلوط کردهو در ظرفی بریزید سپس آرد را افزودهو مواد را هم بزنید تا بخوبی با هم ترکیب شوند.
مرحلهدوم
عسل، ماست و روغن را با هم مخلوط کردهو بهمخلوط آرد اضافهکنید و هم بزنید . آب را کم کم بهموادتان اضافهکنید و خوب مخلوط نمایید تا مایهیکدست شود.بعد از اینکهموادتان یکدست شد روی آن را بپوشانید و برای یک ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.
مرحلهسوم
بعد از اینکهحجم خمیر دو برابر شد آن را کمی هم بزنید تا هوای داخلش از بین برود.
مرحلهچهارم
یک قابلمهگود را روی حرارت قرار دادهو روغن بریزید تا گرم شود. سپس با قاشق از خمیر بردارید و داخل روغن بریزید تا لگیمات ها سرخ شوند. بعد از اینکهلگیمات ها سرخ شدند آن ها را داخل یک صافی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفتهشود. لگیمات ها را بعد از اینکهروغش گرفتهشد داخل شهد ولرم قرار دهید تا چند دقیقهبماند سپس آن را از شهد خارج کردهو سرو نمایید.
شیرینی لگیمات جزو کیک و شیرینی - کلوچهو کوکی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
شیرینی لگیمات را میتوانید در وعدهدسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .