
- خیار - 5 عدد
- زیتون بدون هسته- بهمیزان لازم
- فلفل سبز - بهمیزان لازم
- جعفری ریز خرد شده- بهمیزان لازم
- هویج - بهمیزان لازم
- کلم- بهمیزان لازم
- نمک - بهمیزان لازم
- سرکهسفید - بهمیزان لازم
- برگ مو - 3 عدد
کلم ، جعفری ، هویج ، فلفل سبز و زیتون را در غذا ساز بریزید تا کاملا ریز خرد شوند ولی لهنشوند.
مواد خرد شدهرا با سرکه مخلوط کنید.
سپس داخل خیارها را با یک قاشق کوچک بهآرامی خالی کنید و از مواد ریز خرد شدهدر داخل خیار ها بریزید. مقداری آب بجوشانید و کمی نمک و آبلیمو بهآن اضافهکنید و منتظر باشید تا آب سرد شود . آب نمک سرد شدهرا داخل ظرف خیارهایی کهپر شدهاند بریزید و چند برگ مو هم بهآنها اضافهکنید و منتظر بمانید تا ترشی آمادهشود. ترشی خیار شکم پر خیلی سریع جا میافتد.و میتوانید آن را خیلی زود میل استفادهکنید.
ترشی خیار جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
ترشی خیار را میتوانید در وعدهمیان وعده- دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 5 نفر مناسب میباشد .