
سوپ شیر از جملهسوپ های خوشمزهای میباشد کهعلاوهبر اینکه برای افطار بسیار مناسب است در بین کودکان هم جایگاهخاصی دارد و بهعنوان یک پیش غذای مقوی سرو میشود.
با توجهبهتصویر و جدول مقیاس ها در ادامهمواد لازم را برای درست کردن سوپ شیر آمادهبفرمایید.
مواد لازم | مقدار لازم |
شیر | 1 لیتر |
هویج | 2 عدد |
جعفری | 100 گرم |
جو پرک | 200 گرم |
پیاز | 1 عدد |
سینهمرغ | 1/2 سینهمرغ |
ذرت پختهشده | 100 گرم |
آرد | 3 قاشق غذاخوری |
قارچ | 100 گرم |
کره | 10 گرم |
نمک | بهمقدار لازم |
فلفل | بهمقدار لازم |
مرحلهاول
ابتدا مواد اولیهرا خرد میکنیم تا آمادهشوند ، سینهمرغ را درون ظرف مناسب ریختهو حدود 1 لیتر آب میریزیم تا پختهشود و برای اینکهبوی زهم آن از بین برود میتوانید از ادویههای مناسب و پیاز استفادهکنید.
وقتی مرغ پختهشد آن را کنار بگذارید تا سرد شود، سپس سینهمرغ را ریش ریش کنید و آب مرغ را صاف کنید و درون ظرفی نگهداری کنید.
مرحلهدوم :
قارچ را درون تابهای مناسب تفت میدهیم و کنار میگذاریم.
مرحلهسوم :
حدود 1/5 لیتر آب داخل قابلمهمناسب ریختهو روی شعلهقرار میدهیم تا جوش بیاید و سپس جو پرک کهاز قبل حدود نیم ساعت خیس شدهاند را داخل قابلمهاضافهمیکنیم.
مرحلهچهارم :
ابتدا ظرف مناسبی را روی حرارت شعلهگرم میکنیم و کرهرا میریزیم تا خوب باز شود.سپس آرد را اضافهمیکنیم و هم میزنیم تا خامی آن گرفتهشود و بعد از اینکهآرد مقداری تفت دادهشد ، فلفل و نمک را اضافهمیکنیم.
مرحلهپنجم :
در ادامهشیر را اضافهمیکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد جوش بیاید و غلیظ شود.
بعد از اینکهسس غلیظ شد آن را بهسوپ اضافهمیکنیم.
مرحلهششم :
هویج نگینی شدهو مرغ ریش ریش شده قارچ و سبزی را بهترتیب درون قابلمهمیریزیم و هم میزنیم و سپس آب مرغی کهاز مرحلهاول کنار گذاشتیم را اضافهمیکنیم و هم میزنیم.
سپس در مرحلهآخر ذرت پختهشدهرا بهسوپ شیر اضافهکردهو مخلوط میکنیم و شعلهرا کم میکنیم تا سوپ لعاب بیندازد.
در نهایت میتوانید با جعفری و قارچ سوپ را تزئین و سرو نمایید.
سوپ شیر جزو سوپ میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقهمیباشد .
سوپ شیر را میتوانید در وعدهنهار - میان وعده- سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .