بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی
آشپزخانه ی مجله اینترنتی فنجان در این بخش از طرز تهیه غذاهای خارجی طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی که یک نوع کباب پر طرفدار است را برایتان در نظر گرفته است .

 طرز تهیه‌کباب گوشت اسپانیایی

مدت زمان تهیه:30 دقیقه

مواد لازم :

گوشت گوساله‌ 1 کیلو گرم

3 حبه‌سیر، خرد شده

1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده‌تخت برگ

1/3 فنجان  تازه‌فشرده‌آب لیمو

1/ قاشق چایخوری تازه‌ فلفل سیاه

فلفل قرمز

جعغری خرد شده

 

مواد لازم برای سس کباب:

2 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی

2 قاشق غذاخوری سرکه 

1/3 فنجان روغن زیتون

نمک 1½ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه‌کباب گوشت

 

طرز تهیه:

چربی ها را به‌طور کامل از گوشت جدا کنید و  ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه‌غیر فلزی ریخته‌و درب آب را به‌خوبی بپوشانید و به‌مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز - فلفل هندی - سرکه - روغن و نمک تهیه‌کنید و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به‌سس اماده‌شده‌آغشته‌کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید.

بهترین زمان پخت برای این نوع کباب 25 الی 30 دقیقه‌است.

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه‌کباب گوشت

طرز تهیه‌کباب گوشت جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه‌میباشد .
طرز تهیه‌کباب گوشت را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 6 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه “کباب شترمرغ” یک غذای لذید و دلچسب

طرز تهیه “کباب شترمرغ” یک غذای لذید و دلچسب

طرز تهیه “کباب چوبی با فلفل سبز” با طعمی متفاوت

طرز تهیه “کباب چوبی با فلفل سبز” با طعمی متفاوت

بهترین دستور پخت کباب ناب بختیاری

بهترین دستور پخت کباب ناب بختیاری

طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت

طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت

طرز تهیه “کباب فلفلی” خوشمزه

طرز تهیه “کباب فلفلی” خوشمزه

طرز تهیه “کباب گوشت با ریواس”

طرز تهیه “کباب گوشت با ریواس”

طرز تهیه لذیذترین کباب “شیشلیک”

طرز تهیه لذیذترین کباب “شیشلیک”

طرز تهیه گوشت سرخ  شده با فلفل دلمه

طرز تهیه گوشت سرخ شده با فلفل دلمه

طرز تهیه “کباب گوشت شتر مرغ” حرفه ای

طرز تهیه “کباب گوشت شتر مرغ” حرفه ای

طرز تهیه “کباب گوشت بره” با ادویه مخصوص

طرز تهیه “کباب گوشت بره” با ادویه مخصوص

طرز تهیه “کباب زیتون”، غذای محبوب جمهوری آذربایجان

طرز تهیه “کباب زیتون”، غذای محبوب جمهوری آذربایجان

طرز تهیه “کباب مخلوط” مرواریدی با بادمجان

طرز تهیه “کباب مخلوط” مرواریدی با بادمجان

طرز تهیه کباب لقمه با طعم لبنانی

طرز تهیه کباب لقمه با طعم لبنانی

طرز تهیه “کباب عربی”، یک کباب محبوب در میان عرب ها

طرز تهیه “کباب عربی”، یک کباب محبوب در میان عرب ها

طرز تهیه “گوشت کبابی راسته” با نکات لازم

طرز تهیه “گوشت کبابی راسته” با نکات لازم

طرز تهیه “کباب تسبیحی” یا مهره ای دو رنگ

طرز تهیه “کباب تسبیحی” یا مهره ای دو رنگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب علی نازیک

طرز تهیه کباب علی نازیک

طرز تهیه کامل ترین نوع پخت “کباب برگ” زعفرانی

طرز تهیه کامل ترین نوع پخت “کباب برگ” زعفرانی

طرز تهیه بیف با سس نارگیل

طرز تهیه بیف با سس نارگیل