با خواندن مطلب زیر به کمک نسخه های طبیعی می توانید کلیه و کبد خود را پاکسازی و بدنتان را سم زدایی کنید.
بهترین خوراکی ها برای سم زدایی بدن
عواملی چون مصرف روزانهو مداوم انواع سبزیجات و میوههای تازهمیتواند نقش بهسزایی در تسریع و بهبود روند سم زدایی بدن داشتهباشد. مثلا رژیم های غذایی مملو از فیبر، کربوهیدرات و آنتی اکسیدان میتواند سبب افزایش انرژی، افزایش سوخت و ساز بدن و تسریع فرآیند سم زدایی بدن گردد.
یک پژوهشگر طب سنتی گفت:بدن افراد بهترشی جات، شیرینی جات و چربی ها نیازمند است اما باید بهاندازهکافی مصرف شود و
استفادهاز این مواد غذایی با توجهبهطبع و مزاج افراد و در کنار مصلح آن توصیهمیشود.
وی افزود:
استفادهاز غذاهای شور شامل ترشی ها و کنسروها، باعث افزایش فشار خون، پوکی استخوان و سکتههای قلبی شدهو در افراد در معرض بیماری ها مانند اشخاص مسن و چاق با افراط در خوردن ترشیجات و غذاهای شور سبب پوکی استخوان، تنبلی کلیهها، ورم پاها و بیماری های تنفسی میشود.
این پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد:
استفادهاز نمک دریا بهدلیل اینکهحاوی پتاسیم است فشارخون ایجاد نمی کند و
استفادهاز مقدار کمی
نمک قبل از غذا سبب ضدعفونی کردن دهان و تحریک اشتها و پس از آن سبب ضدعفونی شدن غذا و هضم آن میشود.
وی همچنان بیان کرد:
استفادهاز برخی ترشی جات مثل رب انار ترش، تمبر هندی و آلوچهبرای کلیهها و کبد بسیار مفید بودهو سبب پاکسازی و سم زدایی کلیهو کبد از رسوب آن میشود.
سم زدایی بدن
وی گفت:
استفادهاز برخی ترشیجات طبیعی مانند لیمو ترش تازه، چای ترش، سرکهبا عسل، سرکه انگبین و غیرهسبب چربی سوزی شدهاما زیادهروی در
استفادهاز برخی مانند لیموترش بهدلیل وجود مقادیر بالای اسید سیتریک سبب ایجاد مشکلات گوارشی میشود.
این پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد:افرادی کهزیاد تعریق میکنند، مقادیر زیادی آب و
نمک بدن خود را از دست میدهند و بههمین دلیل
استفادهاز آب در این افراد، سبب اسپاسم عضلات شدهکهتوصیهمیشود بههمراهمقدار کمی
نمک مصرف کنند، همچنین در افراد مبتلا بهاسهال و استفراغ
استفادهاز آب و
نمک توصیهمیشود.
نمک سبب سوخت و ساز مواد غذایی در بدن، انتقال پیام های عصبی و کارکرد صحیح عضلات بودهو مصرف متعادل آن ضروری است.
وی بیان کرد:حداکثر مصرف
نمک 5 گرم در روز است کهدر کشور ما 2 تا 3 برابر بیش از این میزان است و غذاهای کنسرو شده، چیپس، پفک و تخمههای بو دادهبیشترین میزان
نمک را دارند.
این پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر اینکهمعدهبهشدت بهغذاهای شیرین علاقمند است، اظهار داشت:
استفادهاز قندهای صنعتی سبب چاقی، فشارخون، چربی، پوسیدگی دندان، بزرگ شدن کلیهها و کیست میشود، کهبهجای آن
استفادهاز توت، انجیر، کشمش و عسل توصیهمیشود.
ایشان همچنان یادآور شد:
استفادهازچربی های اشباع شدهموجب چاقی، کسالت، پرخوابی و خواب رفتن دست ها و پاها شدهو
استفادهاز برخی چربی ها مانند دنبهگوسفندی بهشرط تحرک و روغن زیتون بودار سبب چربی سوزی میشود.