
فیلترینگ هوشمند شبیهفیلترینگ خانگی خواهد بود کهبا توجهبهشرایط و هویت کاربر دسترسی را تعییین میکند . شرایط شناسایی هویت برای کار و دسترسی از اصل های این فیلترینگ است.
محمود خسروی در پاسخ بهاین سؤال کهوزارت ارتباطات با اعلام آمادگی برای اجرای فاز نخست فیلترینگ هوشمند از کارگروهتعیین مصادیق محتوای مجرمانهدرخواست برگزاری جلسهفوق العادهکردهاست، اظهار داشت:در این بارهاز تمامی ظرفیت ها و استعدادهای شرکت های نوآور بخش خصوصی استفادهمیشود و پس از تست محصولات تولید شدهتوسط آنها از محصولات حمایت و بهآنها تأییدیهدادهمیشود.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشارهبهساختار کلی فیلترینگ هوشمند توضیح داد:قرار است ساختار فعلی فیلترینگ ارتقاء یابد و هوشمند شود.
همچنین فیلترینگ هوشمند قرار نیست در گت وی بین الملل اجرا شود زیرا پیچیدگی ها در گت وی زیاد است و از این رو فیلترینگ هوشمند در لایههای دسترسی خواهد بود کهممکن است لایهدسترسی شرکت های ISP، اپراتورها یا استانی باشد و این هنوز مشخص نیست.
آقای وزیر ادامهداد : در فیلترینگ هوشمند شرایط کاربر از جملهسن، شغل و تحصیلات بررسی میشود و سطوح مختلف فیلترینگ تعریف میشود کهدر این بارهتشخیص و احراز هویت کاربر بخشی از کار است. بهاین ترتیب با فیلترینگ هدفمند کاربران در سطوح خود بهمحتواها دسترسی پیدا میکنند و هدف از این کار این است کهدیگر نیاز بهفیلترشکن ها نباشد.
در نهایت مدیریت سطوح مختلف دسترسی در فیلترینگ هوشمند بهصورت یکپارچهانجام خواهد شد و امکان اعمال سلیقهتوسط لایهدسترسی در چگونگی فیلترینگ وجود نخواهد داشت.