
کیک یخچالی بدون شک یکی از پر طرفدار ترین کیک ها در سرتاسر دنیا میباشد و دستور پخت کیک یخچالی بسیار سادهمیباشد و با رعایت چند نکتهمیتوانید یک کیک خوشمزهبدون فر تهیهکنید.
شیر | 2 لیوان |
شکر | 1 لیوان |
بیسکویت | 100 گرم |
کره | 50 گرم |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 3 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 3 قاشق غذاخوری |
در ابتدا پودر کاکائو و آردرا از صافی عبور میدهیم و سپس آنها را بهخوبی با یکدیگر مخلوط میکنیم.
در این مرحله 2 لیوان شیر را بهمواد اضافهکنید و سپس شکر موجود را بهدرون ظرف بریزید و در آخر وانیل را هم اضافهکیند و سپس روی شعلهقرار بدهید و بهطور مرتب مواد را هم بزنید تا بریدهبریدهنشود.
در این مرحلهبعد از اینکهمواد بهخوبی حل شد شعلهرا خاموش میکنیم و سپس کرهرا بهآن اضافهمیکنیم تا وقتی کهکرهبهخوبی مخلوط نشدهبههم زدن ادامهدهید و بهخوبی مخلوط کنید.
یک قالب مناسب(مستطیلی شکل بهتر است) انتخاب کنید و کف آن را نایلون یا کاغذ روغنی و یا سلفون بکشید.
ابتدا یک لایهبیسکویت را بهطور منظم کف قالب بچینید و موادی کهآمادهکردید را بعد از اینکهمقداری از حرارت افتاد روی بیسکویت بریزید و این کار را چندین لایهادامهبدهید(5 الی 6 لایهکفایت میکند).
بیسکویت را با قالب بهمدت 3 ساعت درون یخچال قرار میدهیم(هرچهبیشتر قرار بگیرد بافت بیسکویت ها بیشتر شبیهکیک میشود و خوشمزهتر میشود) بعد از خارج کردن آن از یخچال مقداری بهآن استراحت دهید و نایلون یا کاغذ روغنی کهاستافدهکردهاید را جدا کنید و بهطور دلخواهبرش بزنید و نوش جان کنید.
کیک یخچالی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
کیک یخچالی را میتوانید در وعدهمیان وعده- دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .