
انار یکی از میوههای پاییزی پرطرفدار است کهخوردن آن بسیار لذت بخش است اما پوست کندن آن بسیار دردسر ساز است و افراد زیادی برای پوست کندن این میوهبا مشکل روبرو هستند. در ادامهاین بخش از مجله اینترنتی فنجان بهترین روش پوست کندن انار را برای شما آوردهایم.
برای راحت جدا کردن پوست انار از آن مراحل زیر را بهکار ببرید :
سپس با استفادهاز چاقویی تیز کمی پایین تر از تاج انار یک دایرهبکشید و و سپس قسمت گل یا تاج انار را جدا کنید.
زیر تاج را بهصورت قیفی شکل، کامل خالی کنید.
برجستگی های انار را پیدا کنید و آن را از قسمت غشا سفید رنگش به4 یا 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و بهاین قسمت ها برشی عمودی اما نهچندان عمیق بزنید.
انگشتان خود را درون حفرهایجاد شدهروی تاج بگذارید و خیلی راحت با کمی فشار انار را از قسمت های غشا سفید رنگی کهبرش زدهاید، جدا کنید.
پرههای سفید داخل انار یا پوست های سفید رنگ انار را جدا کنید.
سپس خیلی راحت با کمک دست یا یک قاشق پوست ضخیم انار را جدا نمایید.
انار پوست کندهشما آمادهخوردن است ، خیلی راحت و بدون کثیف کاری میتوانید از خوردن این میوهپاییزی لذت ببرید.
ابتدا پوست انار را بهخوبی بشویید.
با یک چاقوی تیز تاج را جدا کنید و انار را از پهلو برش بزنید و بهدو نیم تقسیم نمایید.
فشار کمی بهپوست ضخیم انار وارد کنید و لبههای آن را بهسمت عقب برگردانید. این کا موجب میشود پوستهانار بشکند و دانهها راحت تر و سریع تر خارج شوند.
سپس انار را کف دستتان قرار دهید و یک کاسهزیر آن بگذارید.
با استفادهاز یک قاشق چوبی ضربههایی بهپوست انار وارد نمایید.
این ضربهها باعث میشود تا دانهها راحت جدا شدهو داخل کاسهریختهشود.
اکنون دانههای انار را با کمی اضافهکردن نمک و گلپر میتوانید میل کنید.
نوش جانتان