بیشتر بخوانید

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”
راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه
برای خوش طعم شدن و خوشرنگ شدن خورشت “فسنجان” فوت و فن هایی وجود دارد که آشپزان ماهر ایرانی آن را با اضافه کردن برخی مواد به خورشت به دست می آورند.

فوت و فن خوشمزه‌تر کردن خورشت فسنجان

برای خوش طعم کردن و خوشرنگ کردن خورشت فسنجان علاوه‌بر مواد لازمی که‌برای پخت این خورشت لازم است ، کافیست به‌اندازه‌مقدار مغز گردویی که‌در خورشت استفاده‌میکنید، یک سوم مغز پسته ی آسیاب شده‌بریزید تا طعم خورشتتان چندین برابر لذیذ تر شود.

خورشت فسنجان
 خوش رنگ شدن خورشت فسنجان

برای خوشرنگ تر شدن خورشت پیشنهاد میکنیم به‌اندازه‌میزان خورشت مثلا اگر برای چهار نفر خورشت تهیه‌کردید به‌اندازه‌دو عدد شکلات که‌باید تمام کاکائویی باشد را بعداز ریختن رب انار در خورشت بیندازید تا خوب با مواد مخلوط شوند و بگذارید خورشتتان خوب جا بیفتد.

شیرینی این شکلاتها می‌تواند در ملس کردن مزه‌ی این غذا نیز تاثیر داشته‌باشد.

شکلات های تخته‌ای موجود در قنادی ها هم به‌اندازه‌ی شکلات های بسته‌ای در خوشرنگ کردن خورشت فسنجان تاثیر گذار است.

بیشتر بخوانید

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس
مشاهده

مطالب بیشتر در گوناگون

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

مطالب مرتبط

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه خورشت فسنجان با قارچ

طرز تهیه خورشت فسنجان با قارچ

طرز تهیه “فسنجان فندق” یه طعم جدید با روش قدیمی

طرز تهیه “فسنجان فندق” یه طعم جدید با روش قدیمی

علت “تلخ شدن خورشت فسنجان” + راه حل گرفتن تلخی آن

علت “تلخ شدن خورشت فسنجان” + راه حل گرفتن تلخی آن

یک وعده غذایی بی نظیر با بادمجان ; طرز تهیه “قیمه بادمجان”

یک وعده غذایی بی نظیر با بادمجان ; طرز تهیه “قیمه بادمجان”

طرز تهیه “خورش استانبولی” یک غذای ساده در عین حال خوشمزه

طرز تهیه “خورش استانبولی” یک غذای ساده در عین حال خوشمزه

طرز تهیه “خورشت کرفس” خوشمزه با 25 نکته کاربردی

طرز تهیه “خورشت کرفس” خوشمزه با 25 نکته کاربردی

طرز تهیه “خورشت فسنجان” با مرغ بریانی نمکی

طرز تهیه “خورشت فسنجان” با مرغ بریانی نمکی

طرز تهیه “فسنجان با کوفته قلقلی”

طرز تهیه “فسنجان با کوفته قلقلی”

شام  لذیذ امشب : طرز تهیه “ماهی فسنجان”

شام لذیذ امشب : طرز تهیه “ماهی فسنجان”

ترفند فریز کردن انواع خورشت ها

ترفند فریز کردن انواع خورشت ها

10 نکته مهم برای غلیظ شدن و لعابدار شدن قورمه سبزی

10 نکته مهم برای غلیظ شدن و لعابدار شدن قورمه سبزی

طرز تهیه “خورشت کاری” ایرانی

طرز تهیه “خورشت کاری” ایرانی

طرز تهیه خورش ناردون

طرز تهیه خورش ناردون

دستور تهیه خورش “قورمه سبزی مجلسی” ویژه

دستور تهیه خورش “قورمه سبزی مجلسی” ویژه

ترفند “روغن انداختن خورش کرفس” مجلسی + نکات تهیه

ترفند “روغن انداختن خورش کرفس” مجلسی + نکات تهیه

آموزش مرحله به مرحله پخت “خورش گل کلم”

آموزش مرحله به مرحله پخت “خورش گل کلم”

طرز تهیه ترش تره گیلان

طرز تهیه ترش تره گیلان

طرز تهیه “خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ”

طرز تهیه “خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ”

طرز تهیه “خورشت ماست” به روش هندی

طرز تهیه “خورشت ماست” به روش هندی