بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه پای سالمون
حدود 2ساعت برای تهیه پای سالمون زمان نیاز دارید؛ و این مقدار برای 6 نفر مناسب است.آموزش تهیه را در آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان ببینید.

  مواد لازم پای سالمون

 
سالمون پخته‌شده 200 گرم
کدو سبز  2 عدد 
تره‌فرنگی 3 ساقه
آویشن تازه 2 ساقه
پنیر فتا (سفید) 100 گرم
لیمو ترش 1 عدد
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
خمیر فیلو 250 گرم
پنیر پارمزان رنده‌شده 3 قاشق غذاخوری
کاهو 1 بوته‌کوچک
خیار 1 عدد
روغن زیتون فوق بکر به‌مقدار لازم
 
پای
 

طرز تهیه پای سالمون

تره‌فرنگی و کدو ها را پاک کرده‌و بشویید.سپس آن ها را ورقه‌ورقه‌کنید.
در یک تابه‌بزرگ روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. تره‌فرنگی، برگ های آویشن و کدوی خرد شده‌را در آن به‌مدت 30 دقیقه‌یا تا زمانی که‌طلایی شوند، روی حرارت ملایم بپزید (درب تابه‌را بگذارید). در این مرحله‌سبزیجات به‌آرامی با هم ÷خته‌و کاراملایز می‌شوند.
پس از این زمان در تابه‌را برداشته‌و اگر سبزیجات آب دارند شعله‌را بیشتر کرده‌و مواد را هم بزنید تا تفت داده‌شوند. در آخر نمک و فلفل اضافه‌کنید و غذا را از روی حرارت بردارید؛ اجازه‌دهید تا غذا به‌مدت 5 تا 10 دقیقه‌خنک شود.
فر را با دمای 180 درجه‌سانتی گراد گرم کنید. سالمون های پخته‌شده‌(روشهای متفاوت و متنوع پخت سالمون را در این صفحه‌ببینید) را  را تکه‌تکه‌کنید و آن ها را به‌مخلوطِ کدو و تره‌فرنگیِ خنک شده‌بیافزایید. پنیر فتای له‌شده‌را به‌همراه‌رنده‌پوست لیمو و تخم مرغ ها، به‌مخلوط سالمون اضافه‌کنید. تمام مواد را به‌خوبی هم بزنید تا کامل با هم ترکیب شوند.
 یک ظرف فلزی مناسب فر (به‌قطر تقریبی 30 سانتی متر) را چرب کنید و خمیر فیلو را کف ظرف قرار دهید، به‌طوری که‌با یکدیگر هم پوشانی داشته‌باشند و مقداری از خمیر از لبه‌های ظرف آویزان باشد. (برای بستن پای) روی خمیر ها را به‌وسیله‌قلموی آشپزی با روغن زیتون چرب نمایید.
مخلوط سالمون را روی خمیر بریزید و لبه‌های خمیر را روی مواد تا کنید تا پای بسته‌شود. روی پای را با روغن زیتون چرب نمایید و پنیر پارمزان رنده‌شده‌را روی آن بپاشید.
ظرف پای را در پایین ترین طبقه‌فر قرار دهید. به‌مدت 40 تا 50 دقیقه‌یا تا زمانی که‌رویه‌خمیر طلایی و ترد شود آن را بپزید.
در این فاصله، خیار و کاهو را خرد کنید؛ با آبلیمو، روغن زیتون بکر و مقداری نمک و فلفل سیاه، سس سالاد را تهیه‌و آن را روی کاهو و خیار بریزد. پای را ببرید و آن را با سالاد سرو کنید.
 
پای سالمون

 

نکات تکمیلی در مورد پای سالمون

پای سالمون جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه‌میباشد .
پای سالمون را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 6 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه “پای گلابی” خانگی خوشمزه

طرز تهیه “پای گلابی” خانگی خوشمزه

طرز تهیه “پای مربای بِه” راحت و سریع

طرز تهیه “پای مربای بِه” راحت و سریع

طرز تهیه پای استیک و موسیر

طرز تهیه پای استیک و موسیر

طرز تهیه “پای کدو تنبل گردویی” با سس دولسه دلچه

طرز تهیه “پای کدو تنبل گردویی” با سس دولسه دلچه

پیشنهاد عالی برای تهیه خوشمزه ترین “پای نارگیل”

پیشنهاد عالی برای تهیه خوشمزه ترین “پای نارگیل”

طرز تهیه “پای مرغ” رژیمی با طعم فوق العاده و همه پسند

طرز تهیه “پای مرغ” رژیمی با طعم فوق العاده و همه پسند

طرز تهیه کلوچه ی گوشت برای کودکان

طرز تهیه کلوچه ی گوشت برای کودکان

طرز تهیه رول سالمون دودی

طرز تهیه رول سالمون دودی

طرز تهیه اسپاگتی سالمون

طرز تهیه اسپاگتی سالمون

طرز تهیه “سالاد سالمون” دودی

طرز تهیه “سالاد سالمون” دودی

طرز تهیه “برگر سالمون” سالم و پرخاصیت یونانی

طرز تهیه “برگر سالمون” سالم و پرخاصیت یونانی

طرز تهیه “پنه با خامه و سالمون دودی”

طرز تهیه “پنه با خامه و سالمون دودی”

طرز تهیه ماهی سالمون کبابی با سالسا

طرز تهیه ماهی سالمون کبابی با سالسا

طرز تهیه ماهی سالمون خوشمزه با سس لیمو

طرز تهیه ماهی سالمون خوشمزه با سس لیمو

طرز تهیه “ساندویچ سالمون و آووکادو” با نان ترکی

طرز تهیه “ساندویچ سالمون و آووکادو” با نان ترکی

طرز تهیه خوراک ماهی سالمون با جو و روغن پونه

طرز تهیه خوراک ماهی سالمون با جو و روغن پونه

طرز تهیه “خوراک ماهی سالمون با کنجد”

طرز تهیه “خوراک ماهی سالمون با کنجد”

روشی عالی برای تهیه “برگر سالمون” با سس شوید

روشی عالی برای تهیه “برگر سالمون” با سس شوید

طرز تهیه “رولت سالمون” کنجدی یک خوراک هوس برانگیز برای مهمانی ها

طرز تهیه “رولت سالمون” کنجدی یک خوراک هوس برانگیز برای مهمانی ها

طرز تهیه “تست سالمون دودی”، تخم مرغ و آووکادو

طرز تهیه “تست سالمون دودی”، تخم مرغ و آووکادو