حدود 2ساعت برای تهیه پای سالمون زمان نیاز دارید؛ و این مقدار برای 6 نفر مناسب است.آموزش تهیه را در آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان ببینید.
مواد لازم پای سالمون
کدو سبز 2 عدد
ترهفرنگی 3 ساقه
آویشن تازه 2 ساقه
پنیر فتا (سفید) 100 گرم
لیمو ترش 1 عدد
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
پنیر پارمزان رندهشده 3 قاشق غذاخوری
کاهو 1 بوتهکوچک
خیار 1 عدد
روغن
زیتون فوق بکر بهمقدار لازم
طرز تهیه پای سالمون
ترهفرنگی و کدو ها را پاک کردهو بشویید.سپس آن ها را ورقهورقهکنید.
در یک تابهبزرگ روغن
زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. ترهفرنگی، برگ های آویشن و کدوی خرد شدهرا در آن بهمدت 30 دقیقهیا تا زمانی کهطلایی شوند، روی حرارت ملایم بپزید (درب تابهرا بگذارید). در این مرحلهسبزیجات بهآرامی با هم ÷ختهو کاراملایز میشوند.
پس از این زمان در تابهرا برداشتهو اگر سبزیجات آب دارند شعلهرا بیشتر کردهو
مواد را هم بزنید تا تفت دادهشوند. در آخر نمک و فلفل اضافهکنید و غذا را از روی حرارت بردارید؛ اجازهدهید تا غذا بهمدت 5 تا 10 دقیقهخنک شود.
فر را با دمای 180 درجهسانتی گراد گرم کنید.
سالمون های پختهشده(روشهای متفاوت و متنوع پخت
سالمون را در این صفحهببینید) را را تکهتکهکنید و آن ها را بهمخلوطِ کدو و ترهفرنگیِ خنک شدهبیافزایید. پنیر فتای لهشدهرا بههمراهرندهپوست لیمو و تخم مرغ ها، بهمخلوط
سالمون اضافهکنید. تمام
مواد را بهخوبی هم بزنید تا کامل با هم ترکیب شوند.
یک ظرف فلزی مناسب فر (بهقطر تقریبی 30 سانتی متر) را چرب کنید و
خمیر فیلو را کف ظرف قرار دهید، بهطوری کهبا یکدیگر هم پوشانی داشتهباشند و مقداری از
خمیر از لبههای ظرف آویزان باشد. (برای بستن
پای) روی
خمیر ها را بهوسیلهقلموی آشپزی با روغن
زیتون چرب نمایید.
مخلوط
سالمون را روی
خمیر بریزید و لبههای
خمیر را روی
مواد تا کنید تا
پای بستهشود. روی
پای را با روغن
زیتون چرب نمایید و پنیر پارمزان رندهشدهرا روی آن بپاشید.
ظرف
پای را در
پایین ترین طبقهفر قرار دهید. بهمدت 40 تا 50 دقیقهیا تا زمانی کهرویه
خمیر طلایی و ترد شود آن را بپزید.
در این فاصله، خیار و کاهو را خرد کنید؛ با آبلیمو، روغن
زیتون بکر و مقداری نمک و فلفل سیاه، سس سالاد را تهیهو آن را روی کاهو و خیار بریزد.
پای را ببرید و آن را با سالاد سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پای سالمون
پای سالمون جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقهمیباشد .
پای سالمون را میتوانید در وعدهنهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .