بیشتر بخوانید

نکته ای برای آنکه قهوه را با خیال راحت بنوشید

نکته ای برای آنکه قهوه را با خیال راحت بنوشید

از خواص روغن خردل بخش زیبایی آن مرا بس

از خواص روغن خردل بخش زیبایی آن مرا بس

جادوی سلامتی با میگو

جادوی سلامتی با میگو

تناسب اندام و زیبایی پوست صورت با آلو خشک

تناسب اندام و زیبایی پوست صورت با آلو خشک

سالم ترین پنیر صبحانه

سالم ترین پنیر صبحانه

وقتی بدن به گلپر نیاز دارد

وقتی بدن به گلپر نیاز دارد

عوارض دانه رازیانه برای سلامت زنان و مردان + دمنوش

عوارض دانه رازیانه برای سلامت زنان و مردان + دمنوش

یک قاشق عسل با یک دنیا خاصیت

یک قاشق عسل با یک دنیا خاصیت

زنجبیل با خاصیتی عالی برای قوای جنسی

زنجبیل با خاصیتی عالی برای قوای جنسی

خواص سنبل الطیب دوای درد بی اعصابی

خواص سنبل الطیب دوای درد بی اعصابی
خطر یخ زدایی گوشت در دمای اتاق
نگهداری گوشت در دمای فریزر مشکلی ندارد اما یخ زدایی و باز کردن انجماد آن باید در یخچال صورت گیرد .در غیر اینصورت مصرف این گوشت بسیار خطرناک خواهد بود.

ضرورت یخ زدایی گوشت در یخچال

گوشت قرمز، یکی از مواد غذایی مغذی و مفید و جزو بهترین منابع دریافت پروتئین است که‌تقریبا هفته‌ای 2، 3 بار در سفره‌غذایی خانواده‌های ایرانی جای دارد. انتخاب غذای سالم و نگهداری و پخت صحیح آن ، از مهم ترین مسائلی است که‌در پیشگیری از مسمومیت غذایی موثر است که‌این امر تا حدود زیادی به‌توجه‌و دقت شما بستگی دارد بد نیست بدانید که‌نگهداری از گوشت در فریزر و باز کردن انجماد آن نیاز به‌شرایط خاصی دارد که‌بتواند سلامت این ماده‌غذایی را تامین کند.

روش یخ زدایی گوشت

بسیاری از ما شنیده‌ایم که‌نباید گوشتی که‌یکبار یخ زده‌است را دوباره‌در فریزر گذاشت زیرا چندبار یخ زدن گوشت می‌تواند مضر باشد. اما حقیقت این است که‌چند بار فریز کردن گوشت هیچ مشکلی را ایجاد نمی کند آنچه‌ممکن است مشکل ایجاد کند و خطرناک باشد چگونه‌آب کردن یخ گوشت است که‌نیاز به‌دقت دارد. 

گفته‌می‌شود که‌یخ گوشت باید در یخچال و در دمای بیشتر از 5 درجه‌سلسیوس آب شود. به‌هیچ وجه‌گوشت را نباید در دمای داخل خانه‌آب کرد زیرا ممکن است گوشت حالتی آبدار پیدا کند که‌بسیار خطرناک و مضر است. در واقع، در دمای پایین تر از 5 درجه‌مواد غذایی یخ زده‌می‌توانند فاسد شوند. 
معمولا گوشت را فریز می‌کنند تا از رشد باکتری ها در آن جلوگیری کنند. در دمای 2 تا 8 درجه‌یخچال بعد از مدتی کوتاه‌یخ گوشت باز می‌شود اما قرار دادن گوشت یخ زده‌در دمای داخل خانه‌می‌تواند سبب فاسد شدن آن شود. هنگامی که‌یخ گوشت آب می‌شود، روند تکثیر باکتری در آن افزایش می‌یابد و فاسد می‌شود. بسیاری از خانم های خانه‌دار به‌علت عدم آگاهی و یا کمبود وقت گوشت را در دمای داخل خانه‌یخ زدایی می‌کنند که‌می‌تواند برای سلامتی بسیار خطرناک باشد.
بیشتر بخوانید

خوردنی های مفید و مغذی برای زمستان

خوردنی های مفید و مغذی برای زمستان

پوست شفاف با تغذیه سالم

پوست شفاف با تغذیه سالم

خواص بسیار شگفت انگیز پرتقال

خواص بسیار شگفت انگیز پرتقال

تغذیه مناسب روزهایی که هوا آلوده است

تغذیه مناسب روزهایی که هوا آلوده است

سالم ترین روغن برای سرخ کردن غذا

سالم ترین روغن برای سرخ کردن غذا

خواص ریحان لیمویی ، خوشبوی پرخاصیت

خواص ریحان لیمویی ، خوشبوی پرخاصیت

آبمیوه هایی برای فصل سرما

آبمیوه هایی برای فصل سرما

سبزیجات مناسب و مفید برای فصل سرما

سبزیجات مناسب و مفید برای فصل سرما

نحوه نگهداری و پخت تخم مرغ

نحوه نگهداری و پخت تخم مرغ

از هویج ایرانی و زردک چه می دانید؟

از هویج ایرانی و زردک چه می دانید؟
مشاهده

مطالب بیشتر در تغذیه

با خواص زیبایی و درمانی شکر قهوه ای آشنا شوید

با خواص زیبایی و درمانی شکر قهوه ای آشنا شوید

تغذیه و خوراکی های مفید برای سلامت لثه

تغذیه و خوراکی های مفید برای سلامت لثه

اصول تغذیه ای در گرم ترین روزهای سال

اصول تغذیه ای در گرم ترین روزهای سال

این دلایل برای نخوردن پفک کافیست !!

این دلایل برای نخوردن پفک کافیست !!

خوردنی هایی که دندانها را می پوسانند !

خوردنی هایی که دندانها را می پوسانند !

با 10 روش اشتهای خود را افزایش دهید

با 10 روش اشتهای خود را افزایش دهید

یک برنامه ی عالی برای تغذیه مادران شیرده

یک برنامه ی عالی برای تغذیه مادران شیرده

11 ویتامین و مواد معدنی که برای بدن مورد نیازند

11 ویتامین و مواد معدنی که برای بدن مورد نیازند

در زمستان خود را با نارنگی درمان کنید

در زمستان خود را با نارنگی درمان کنید

نکاتی مفید و کلیدی از تغذیه در زمستان

نکاتی مفید و کلیدی از تغذیه در زمستان

مطالب مرتبط

نباید های نگهداری گوشت چرخ کرده در یخچال و فریزر

نباید های نگهداری گوشت چرخ کرده در یخچال و فریزر

نکته های ساده برای خرید گوشت قرمز خوب وسالم

نکته های ساده برای خرید گوشت قرمز خوب وسالم

طرز تهیه کلوچه ی گوشت برای کودکان

طرز تهیه کلوچه ی گوشت برای کودکان

نکاتی مهم برای پیشگیری از فاسد شدن مواد غذایی

نکاتی مهم برای پیشگیری از فاسد شدن مواد غذایی

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

“نکات پخت گوشت” قرمز سالم و خوشمزه که همه باید بدانند

“نکات پخت گوشت” قرمز سالم و خوشمزه که همه باید بدانند

طعم و مزه گوشت انسان چگونه است؟

طعم و مزه گوشت انسان چگونه است؟

صحیح ترین روش یخ زدایی مواد غذایی چیست؟

صحیح ترین روش یخ زدایی مواد غذایی چیست؟

طرز تهیه “مافین گوشت قلقلی” با بی دردسرترین روش

طرز تهیه “مافین گوشت قلقلی” با بی دردسرترین روش

گوشت بلدرچین را فقط به این دلایل بخورید

گوشت بلدرچین را فقط به این دلایل بخورید

گوشت خرگوش حلال است یا حرام؟

گوشت خرگوش حلال است یا حرام؟

طرز تهیه “رولت گوشت با پوره سیب زمینی”

طرز تهیه “رولت گوشت با پوره سیب زمینی”

مصرف گوشت فرآوری شده و افزایش خطر سرطان

مصرف گوشت فرآوری شده و افزایش خطر سرطان

طرز تهیه خورشت با گوشت بره

طرز تهیه خورشت با گوشت بره

حال و روز بدن بعد از نخوردن گوشت

حال و روز بدن بعد از نخوردن گوشت

طرز تهیه “رولت گوشت” با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه “رولت گوشت” با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه “پیتا گوشت”

طرز تهیه “پیتا گوشت”

کلیدی ترین نکات در تهیه “خوراک گوشت مکزیکی” (Cochinita Pibil)

کلیدی ترین نکات در تهیه “خوراک گوشت مکزیکی” (Cochinita Pibil)

طرز تهیه گوشت آرام پز با کلم

طرز تهیه گوشت آرام پز با کلم

طرز تهیه “خوراک گوشت و جو”

طرز تهیه “خوراک گوشت و جو”