
همهسلول های سرطانی شبیهبههم نیست. سرطان ممکن است روی هر عضوی از بدن تاثیر بگذارد. سلول ها در یک قسمت از بدن جهش پیدا میکند و از کنترل خارج میشود و در قسمت های دیگر پخش میشود.
تقریباً همهسلول های سرطانی رشد سریعی دارد اما درمان آن بهنوع سرطان، مرحلهبیماری و قسمتی از بدن کهدرگیر بیماری است، ارتباط دارد، برخی از انواع سرطان ها تنها از طریق شیمی درمانی یا دارو درمان میشود، در حالی کهبرخی از انواع آن بهجراحی، پرتودرمانی، شیمی درمانی یا هر دو نیاز پیدا میکند. در این زمینهمحققان روی گیاهان زیادی مطالعهو تاثیر آن ها را روی بهبود سرطان بررسی کردهاند.
چای سبز : از بوتهای بهنام «کامیلیا سینسیس» بهدست میآید و همان بوتهای است کهچای سیاه، سبز و سفید از آن بهدست میآید. رنگ، طعم و مزهآن بهمیزان رشدبرگ ها، زمان برداشت و طرز عمل آوری آن ارتباط دارد. چای سبز با سرطان سینه، معدهو پوست مقابلهمیکند.
سیر : این گیاهبا بروز سرطان گوارشی مقابلهمیکند. مصرف سر در حفظ سلامت قلب و عروق نیز نقش دارد.
عصارهدانهانگور :نتایج آزمایش های بالینی نشان میدهد عصارهدانهانگور با سرطان سینه، معده، رودهبزرگ، پروستات و ریهمقابلهمیکند. عصارهدانهانگور بی ضرر است.
ادویهها ؛ بیشتر ادویههایی کهبرای پخت غذاها بهکار میرود برای حفظ سلامت مفید است.
این ادویهها دارای خاصیت ضد سرطانی نیز است از جملهزردچوبه، زنجبیل و رزماری.تقریباً همهمیوهو سبزی های تازهخاصیت ضد سرطانی دارد.بهدلیل دارا بودن فیبر میوهو سبزیجات از جملهسیب، کلم بروکلی، کلم برگ و... با سرطان لولهگوارشی مقابلهمیکند. جوانهها و آب سبزیجات از جملهعلف گندم نیز بهدلیل داشتن آنتی اکسیدان، آنزیم ها، ویتامین ها و مواد معدنی با سرطان مقابلهمیکند و مانع از بروز آن میشود.
مصرف میوه، سبزی و غلات سبوس دار را افزایش دهید. مصرف گوشت قرمز، مواد غذایی پرچرب حیوانی، غلات و شکر تصفیهنشدهراکم کنید.