
هضم گوشت قرمز کمی دشوار است و پزشکان توصیه می کنند از سبزیهای حاوی فیبر و عناصر غذای طبیعی برای هضم بهتر گوشت قرمز استفاده شود.
هضم راحت گوشت قرمز
این تحقیقات را محققان مرکز آمریکایی "مطالعات مواد غذایی و پیامدهای آن" انجام دادند و در جریان آن مصرف گوشت قرمز با تخمیر کربوهیدارتها یا بدون آن را بر رودهموشها بررسی کردند.
مصرف زیاد سبزیهای حاوی فیبر و عناصر غذایی طبیعی بهمیزان زیادی بههضم گوشت قرمز کمک میکند و تا حد فراوانی از زیانها و مشکلات ناشی از پیروی از یک رژیم غذایی سرشار از این گوشتها میکاهد.
کاهش تأثیر منفی مصرف زیاد گوشت قرمز بر سلامت انسان را در صورت مصرف آن بههمراهمقادیر زیادی سبزی بهویژهسبزیهای سرشار از فیبر پیشنهاد میشود.