
کیک خیس یکی از محبوب ترین کیک ها در دنیا است و کیک خیس ترکیهای بهدلیل بافت نرم و لطیفی کهدارد مورد استقبال ایرانی ها قرار گرفتهو این کیک خیلی سریع در دهان آب میشود و بسیار بی نظیر است پس با مجله اینترنتی فنجان همراهباشید تا دستور پخت کیک خیس ترکیهای را بهشما آموزش بدهیم.
مواد اولیهذکر شدهدر این دستور تهیهبرای 4 الی 6 نفر مناسب میباشد.
مواد لازم | مقدار |
---|---|
آرد | 2 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 3 عدد |
شیر | 1 پیمانه |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ا پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
قبل انجام مراحل تهیهکیک ابتدا تمام مواد را 20 دقیقهاز قبل از یخچال خارج کنید تا بهدمای محیط برسد.
ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب کنید و شیر، پور کاکائو، شکر و روغن را درون آن بریزید و بهخوبی با هم زن بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند و بعد از اینکهبهخوبی ترکیب شدند بهاندازهیک لیوان از مواد شکلاتی برمی داریم و کنار میگذاریم تا در مرحلهآخر بهکیک اضافهکنیم تا حالت خیس بهخود بگیرد.
در این مرحلهآرد و بکینگ پودر را چند بار از صافی عبور دهید (این کار باعث میشود کیک پف دار شود) و بهخوبی مخلوط کنید.
مخلوط آرد و بکینگ پودر را در چنیدن مرحلهبهمواد شکلاتی اضافهمیکنیم و هم میزنیم و در این میان وانیل را نیز اضافهمیکنیم و سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بهمواد اضافهمیکنیم و بهخوبی با هم زن میزنیم تا مواد کیک آمادهشود.
در این مرحلهقالب مناسب را انتخاب میکنیم و کف قالب را چرب میکنیم و مقداری آرد بهسطح قالب پخش میکنیم تا کیک بهقالب نچسبد و سپس مواد کیک را درون قالب میگذاریم و درون فری کهاز نیم ساعت قبل با دمای 175 درجهگرم شدهاست بهمدت 45 دقیقهقرار میدهیم.
بههیچ عنوان در نیم ساعت اول پخت کیک درب فر را باز نکنید و بعد از گذشت نیم ساعت میتوانید با یک خلال دندان پختن کیک را تست کنید و وقتی از پخت کیک مطمئن شدید آن را در حالت داغ از فر خارج کنید و سریع برش بزنید و یک لیوان سس شکلاتی کهکنار گذاشتهبودید را روی کیک بریزید و کنار بگذارید تا کیک سرد شود و سپس آن را از قالب خارج کنید و نوش جان بفرمایید.
کیک خیس ترکیهای جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقهمیباشد .
کیک خیس ترکیهای را میتوانید در وعدهمیان وعده- دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .