بیشتر بخوانید

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”
دستور تهیه “مربای غوره” خانگی خوشمزه
اگر به دنبال یک مربای خوشمزه و پر خاصیت هستید حتما “مربای غوره” را امتحان کنید که برای تقویت سیستم گوارش و اشتهاآوری بسیار مفید می باشد.

طرز تهیه‌مربای غوره خانگی :

غوره‌همان انگور نارس است که‌بسیار مفید است و در طب سنتی از آن بسیار استفاده‌می‌شود پس حتما مربای غوره را تهیه‌کنید و مزه‌و خاصیت آن لذت ببرید.

مربای غوره‌

مواد لازم مربای غوره:

  • غوره  1 کیلوگرم
  • شکر 1.5 کیلو گرم
  • آب 3 لیوان
  • هل 3 عدد
  • گلاب 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه‌مربای غوره:

مرحله‌اول

برای تهیه‌مربای غوره‌با کیفیت غوره‌های بدون دانه‌را انتخاب کنید و به‌خوبی پاک کنید و بعد از شستن درون قابلمه‌ای مناسب قرار دهید .

مرحله‌دوم

سپس شکر و آب را به‌قابلمه‌ای که‌غوره‌ها در آن است اضافه‌میکنیم و روی شعله‌متوسط قرار می‌دهیم و کفی که‌از جوشیدن مربا به‌وجود می‌آید را از قابلمه‌خارج کنید.

مرحله‌سوم

بعد از حدود 2 ساعت که‌غوره‌ها به‌خوبی پختند و مربا به‌قوام مناسبی رسید هل و گلاب را اضافه‌می‌کنیم و بعد از چند دقیقه‌شعله‌را خاموش میکنیم.

مرحله‌چهارم

وقتی مربا سرد شد آن را درون ظرف های مناسب ریخته‌و درب آنها را به‌خوبی بسته‌و در جای خنک نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد مربای غوره

مربای غوره جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
مربای غوره‌را می‌توانید در وعده‌صبحانه‌- سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 8 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس
مشاهده

مطالب بیشتر در گوناگون

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

مطالب مرتبط

دستور تهیه “مربای موز” خوشمزه خانگی

دستور تهیه “مربای موز” خوشمزه خانگی

دستور تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی

دستور تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی

دستور تهیه “مربای خربزه” خانگی به 2 روش

دستور تهیه “مربای خربزه” خانگی به 2 روش

دستور تهیه “مربای فلفل” خوشمزه با طعم بی نظیر

دستور تهیه “مربای فلفل” خوشمزه با طعم بی نظیر

دستور تهیه مربا توت سیاه خانگی

دستور تهیه مربا توت سیاه خانگی

طرز تهیه متفاوت درست کردن “مربای گیلاس” خوشمزه

طرز تهیه متفاوت درست کردن “مربای گیلاس” خوشمزه

نکات کلیدی در تهیه “مربای به” خوشمزه همراه با دستور تهیه

نکات کلیدی در تهیه “مربای به” خوشمزه همراه با دستور تهیه

نکات کلیدی در تهیه “مربای سیب” خوشمزه

نکات کلیدی در تهیه “مربای سیب” خوشمزه

دستور پخت “مربای گوجه سبز” (با هسته و بدون هسته)

دستور پخت “مربای گوجه سبز” (با هسته و بدون هسته)

دستور پخت “مربای گل سرخ” خوش عطر و خوشمزه

دستور پخت “مربای گل سرخ” خوش عطر و خوشمزه

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

آموزش تهیه “مربای قیسی” با روش ساده و عالی

آموزش تهیه “مربای قیسی” با روش ساده و عالی

نکات تکمیلی پخت “مربای کدو حلوایی” خوشمزه

نکات تکمیلی پخت “مربای کدو حلوایی” خوشمزه

دستور تهیه مربا چند میوه خانگی (سیب هویج به)

دستور تهیه مربا چند میوه خانگی (سیب هویج به)

دستور تهیه مربا چاقاله گردو مرحله به مرحه

دستور تهیه مربا چاقاله گردو مرحله به مرحه

طرز تهیه ساده مربای زنجبیل

طرز تهیه ساده مربای زنجبیل

نحوه درست کردن “مربای خرمالو” و نکات مهم آن

نحوه درست کردن “مربای خرمالو” و نکات مهم آن

آموزش جالب و مرحله به مرحله پخت “مربای کامکوات” خانگی

آموزش جالب و مرحله به مرحله پخت “مربای کامکوات” خانگی

دستور تهیه “مربای شیر” خانگی

دستور تهیه “مربای شیر” خانگی

طرز تهیه “مربای پوست هندوانه” بدون آهک و خانگی

طرز تهیه “مربای پوست هندوانه” بدون آهک و خانگی