
غورههمان انگور نارس است کهبسیار مفید است و در طب سنتی از آن بسیار استفادهمیشود پس حتما مربای غوره را تهیهکنید و مزهو خاصیت آن لذت ببرید.
- غوره 1 کیلوگرم
- شکر 1.5 کیلو گرم
- آب 3 لیوان
- هل 3 عدد
- گلاب 3 قاشق غذاخوری
برای تهیهمربای غورهبا کیفیت غورههای بدون دانهرا انتخاب کنید و بهخوبی پاک کنید و بعد از شستن درون قابلمهای مناسب قرار دهید .
سپس شکر و آب را بهقابلمهای کهغورهها در آن است اضافهمیکنیم و روی شعلهمتوسط قرار میدهیم و کفی کهاز جوشیدن مربا بهوجود میآید را از قابلمهخارج کنید.
بعد از حدود 2 ساعت کهغورهها بهخوبی پختند و مربا بهقوام مناسبی رسید هل و گلاب را اضافهمیکنیم و بعد از چند دقیقهشعلهرا خاموش میکنیم.
وقتی مربا سرد شد آن را درون ظرف های مناسب ریختهو درب آنها را بهخوبی بستهو در جای خنک نگهداری کنید.
مربای غوره جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
مربای غورهرا میتوانید در وعدهصبحانه- سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 8 نفر مناسب میباشد .