
سینهمرغ را چرخ کنید و بههمراهپیاز و جعفری ، خوب مخلوط کنید.
بعد تخم مرغ ، نمک ، فلفل و زرد چوبه را بهآن اضافهکنید و کاملا ورز دهید.
داخل قابلمهای بهاندازه3 لیوان آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بهجوش بیاید.
سپس از مایهمخلوط شدهبهاندازهیک گردو بردارید و وسط آن را باز کنید و مقداری کشمش ، گردو و پیاز داغ داخل آن بریزید و بعد گلولهها را ببندید و داخل آب در حال جوش بیندازید.
بعد از اینکهکوفتهپختهشدند بهداخل آب مقداری رب گوجهفرنگی ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل و زردچوبهاضافهکنید و در پایان ، پیاز داغ و برگهزردآلو را اضافهکنید.
کوفتهمرغ جزو دلمهو کوفته میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
کوفتهمرغ را میتوانید در وعدهنهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 2 نفر مناسب میباشد .