بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم
دستور پخت “کوفته مرغ” یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ را در ادامه می خوانید.

مواد لازم کوفته‌مرغ

  • سینه‌مرغ :1 عدد
  • پیاز داغ :3 الی 4 قاشق غذا خوری
  • پیاز رنده‌شده :1 عدد درشت
  • برگه‌زردالو :1 پیمانه
  • تخم مرغ :1 عدد
  • کشمش سرخ شده :نیم پیمانه
  • گردوی خرد شده :  نصف پیمانه
  • جعفری خرد شده :4 الی 5 قاشق
  • رب گوجه‌فرنگی :2 قاشق
  • روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه‌و فلفل :به‌میزان لازم

کوفته‌مرغ

طرز تهیه‌کوفته‌مرغ

سینه‌مرغ را چرخ کنید و به‌همراه‌پیاز و جعفری ، خوب مخلوط کنید.

بعد تخم مرغ ، نمک ، فلفل و زرد چوبه را به‌آن اضافه‌کنید و کاملا ورز دهید.

داخل قابلمه‌ای به‌اندازه‌3 لیوان آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به‌جوش بیاید.

سپس از مایه‌مخلوط شده‌به‌اندازه‌یک گردو بردارید و وسط آن را باز کنید و مقداری کشمش ، گردو و پیاز داغ داخل آن بریزید و بعد گلوله‌ها را ببندید و داخل آب در حال جوش بیندازید.

بعد از اینکه‌کوفته‌پخته‌شدند به‌داخل آب مقداری رب گوجه‌فرنگی ، روغن زیتون  ، نمک ، فلفل و زردچوبه‌اضافه‌کنید و در پایان ، پیاز داغ و برگه‌زردآلو را اضافه‌کنید.

تهیه‌کوفته‌مرغ

نکات تکمیلی در مورد کوفته‌مرغ

کوفته‌مرغ جزو دلمه‌و کوفته میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه‌میباشد .
کوفته‌مرغ را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 2 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

دستور پخت “کوفته ریزه مرغ” با گردو به همراه نکات مهم آن

دستور پخت “کوفته ریزه مرغ” با گردو به همراه نکات مهم آن

طرز تهیه “آش ماست” (آذربایجان)

طرز تهیه “آش ماست” (آذربایجان)

طرز تهیه “آش بادنجان ملایر”

طرز تهیه “آش بادنجان ملایر”

طرز تهیه “آش کشک” آذربایجان

طرز تهیه “آش کشک” آذربایجان

طرز تهیه “کوفته جنوبی” با طعمی شیرین و دلچسب

طرز تهیه “کوفته جنوبی” با طعمی شیرین و دلچسب

طرز تهیه کاپوچینو موکا آمریکایی

طرز تهیه کاپوچینو موکا آمریکایی

طرز تهیه “آش دندان”

طرز تهیه “آش دندان”

نکات مهمی که باید در پخت “نرگسی کدو” رعایت کنید!

نکات مهمی که باید در پخت “نرگسی کدو” رعایت کنید!

طرز تهیه “کشک کدو” خانگی و کم کالری

طرز تهیه “کشک کدو” خانگی و کم کالری

طرز تهیه “آش عدس و بلغور” سنندج

طرز تهیه “آش عدس و بلغور” سنندج

طرز تهیه “آش کلم برگ”

طرز تهیه “آش کلم برگ”

طرز تهیه “آش شولی”

طرز تهیه “آش شولی”

| آش جو خانگی | برای افطار با طرز تهیه جا افتاده و سریع

| آش جو خانگی | برای افطار با طرز تهیه جا افتاده و سریع

طرز تهیه خلال پلو سمنان

طرز تهیه خلال پلو سمنان

طرز تهیه آش “دانه کولانه” خوشمزه خطه کردستان

طرز تهیه آش “دانه کولانه” خوشمزه خطه کردستان

طرز تهیه “آش میوه” ؛ غذای مخصوص و سنتی همدانی ها

طرز تهیه “آش میوه” ؛ غذای مخصوص و سنتی همدانی ها

طرز تهیه “کوفته ماست” با طعمی بی نظیر

طرز تهیه “کوفته ماست” با طعمی بی نظیر

طرز تهیه “آش شله قلمکار” با طعمی خوشمزه

طرز تهیه “آش شله قلمکار” با طعمی خوشمزه

طرز تهیه “آش عباسعلی” کرمانشاهی با مواد اولیه مفید

طرز تهیه “آش عباسعلی” کرمانشاهی با مواد اولیه مفید

طرز تهیه “آش غلغل” شوشتر

طرز تهیه “آش غلغل” شوشتر