دستور تهیه و پخت “اردور مرغ” و کرفس را در این بخش از آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان آموزش می بینید.
مواد لازم برای اردور مرغ و کرفس
- سینهمرغ :2 عدد
- ساقهنرم کرفس:4 عدد
- کاهوی خرد شده :2 لیوان
- پنیر موزارلا رندهشده :1/2 لیوان
- سس مایونز :4 قاشق غذاخوری
- نان تست:مقدار لازم
طرز تهیهاردور مرغ و کرفس
طرز تهیهاردور
مرغ و کرفس سینه
مرغ را بههمراهپیاز و مقداری نمک و فلفل بپزید ، بعد بهتکههای کوچک خرد کنید.
ساقههای کرفس را ریز خرد کنید و بههمراهپنیر رندهشدهبهتکههای
مرغ اضافهکنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
بعد بهآنها سس مایونز بزنید و خوب مخلوط کنید، برای مزهدار کردن اردور مقداری نمک و فلفل و در صورت تمایل کمی آبلیمو تازههم داخل آن بریزید.
نان های تست را برشتهکنید و سپس بین دو نان مقداری از مواد اردور و کاهوی خرد شدهبریزید و ساندویج ها راسرو کنید
نکات تکمیلی در مورد اردور مرغ
اردور مرغ جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
اردور مرغ را میتوانید در وعدهمیان وعده- شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .