
پژوهشی جدید نشان دادهآن چهبسیاری از مردم بهطور غریزی یا از تجربهمیدانند، درست است:مردان بشقاب های غذای خود را سریع تر از زنان تمام میکنند.
انسان ها را میتوان بهدو دستهتقسیم کرد:آنهایی کهاز اینکهافرادی وجود دارند کهبهسرعت غذا میخورند وحشت زدهمیشوند، و آنهایی کهاز دیدن افرادی کهبهآرامی غذایشان را تمام میکنند، تا حد مرگ خستهمیشوند.
شواهدی وجود دارد کهنشان میدهد احتمال این کهمردان در دستهدوم قرار بگیرند خیلی بیشتر است، اما پژوهشی تازهاز پژوهشگران کرهجنوبی بهاین ایدهبار علمی میدهد و علاوهبر آن نشان میدهد کهچهچیزی سبب میشود کهمردان سریع تر از زنان بهتهبشقاب برسند.
سوجین پارک و ویون- سون شین الکترودهایی را بهآرواره48 دانشجوی زن و مرد دانشگاهسمیونگ کرهجنوبی وصل کردند و سپس بههر کدام از آنها 150 گرم برنج پختهدادند تا بخورند.
این الکترودها بهپژوهشگران امکان میداد کهفعالیت ماهیچه، میزان بازشدگی دهان، مقدار غذایی کهدر هر دقیقهمیجویدند، قدرت جویدن و تعداد جویدن برای هر لقمه، زمان مجموع جویدن هر لقمهو تعداد کلی لقمهها در طول وعدهغذایی را ثبت کنند.
پژوهشگران دریافتند بهرغم تفاوت هایی کهدر هر یک از مقادیر اندازهگیری شدهدر اعضای هر گروهجنسیتی وجود دارد، اندازهلقمهو قدرت جویدن بهطور قابل توجهی در مردان بیشتر از زنان است.
آنچهواقعا دو گروهرا از هم جدا میکند این است کهزنان لقمهها را بیشتر میجوند، در نتیجهبهرغم اینکهشیوهجویدن غذا در آنها نسبت بهمردان یکی بود، زمان صرف غذاهایشان بهطور قابل توجهی بیشتر طول میکشید.
اما پارک و شین میگویند کهقبل از هر نتیجهگیری بهپژوهش بیشتری دربارهتفاوت عادت های غذایی زنان و مردان نیاز است. پیش تر هم پژوهشی دیگر در ژاپن انجام شدهبود کهنشان داد هیچ تفاوتی در چگونگی جویدن آدامس بین زنان و مردان وجود ندارد.