
ماهیچهگوسفند 600 گرم
پیاز 500 گرم
رب انار ½ پیمانه
بادنجان متوسط 5 عدد
گوجهفرنگی 5 عدد
نمک بهمقدار لازم
فلفل بهمقدار لازم
زرد چوبهبهمقدار لازم
پیاز را حلقهای و نازک خرد میکنیم. تهیک قابلمهگود میچینیم.
گوشت را مکعبی بهاندازههای کوچک (دلخواه) خرد میکنیم.
گوشت ها را روی پیازها میریزیم. زردچوبه، نمک و فلفل را بهمیزان دلخواهروی آن میریزیم.
بادنجان ها را نازک خرد میکنیم.(برای این کهبادنجان ها سالم بمانند و آب نشوند، تهکلاهی شکل بادنجان را جدا نمی کنیم فقط دم آن را کوتاهکنید.)
گوجهفرنگی ها را روی بادنجان ها بچینیدهو دو لیوان آب روی آن بریزید وشعلهگاز را زیاد کنید.
وقتی کهآب جوش آمد حرارت را ملایم کردهو اجازهدهید بهمدت 2 ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد.
20 دقیقهپیش از آن کهغذا را سرو کنید یعنی زمانی کهمواد شما بهخصوص گوشت پخت، رب انار را اضافهکنید. (اگر رب انارتان سفت است با کمی آب غذا یا آب جوش آن را رقیق کنید و در غذا بریزید).
بستهبهمیل و ذائقهتان میتوانید این غذا را ترش یا ملس درست کنید. این غذا را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.
تاس کباب کاشانی جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
تاس کباب کاشانی را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 8 نفر مناسب میباشد .