
بارداری، زمان بسیار حساس است کهدر آن رژیم غذایی متعادل ضروری است. میوههای گرمسیری خوشمزههستند و برای هزاران سال است کهمورد استفادهقرار میگیرد و علاوهبر طعم و مزه،غنی از مواد مغذی میباشند . این بخش از بارداری مجله اینترنتی فنجان بهشما کمک خواهد کرد کهبدانید در چهصورت گلابی در دوران بارداری مفید هستند و راههای مختلفی کهمیتوانید آنها را مصرف کنید و احتیاط های مربوط بهخوردن آنها نیز آوردهشدهاست.
گلابی در حین بارداری">بارداری کاملاً ایمن است، آنها کالری کم دارد و محتوای تغذیهبالا برای مادران باردار هستند اما باید مراقب باشید کهقبل از مصرف آنها را بشویید البتهاین در مورد تمام میوهها صدق میکند. برای خلاص شدن از هرگونهبیماری هایی کهمضر است، ممکن است در سطح میوهساکن باشند و این بیماری ممکن است عوارض بارداری">بارداری شدید را از طریق بیماریهای مانند توکسوپلاسموز و لیستروزیوس ایجاد کند.
مقدار توصیهشدهگلابی در دوران بارداری، هر روز یک تا سهعدد متوسط است.
گلابی، غنی از تعداد زیادی مواد مغذی است کهبرای ایجاد یک حاملگی سالم ضروری است کهدر ادامهبخش بررسی خواص میوهها در دوران بارداری در مجله اینترنتی فنجان عوامل مهمی کهاز خوردن گلابی در دوران بارداری بهدست میآید، آوردهشدهاست:
1.کالری:
زنان باردار بهدلیل تامین مواد مغذی برای دو نفر غذا میخورند و نیاز بهمواد غذایی با انرژی بیشتری دارند.انرژی برای همهفرآیندهای بدن از جملهرشد جنین، رشد بارداری">بارداری، تولید شیر و غیر ضروری است.گرچهگلابی دارای کالری کمی است، اما منبع خوبی از کربوهیدراتهای میوهای سالم است.
2.ویتامین C :
ویتامین C یک آنتی اکسیدان بسیار مهم است، زیرا بهعملکرد بدن کمک خواهد کرد.
بعضی از آنها عبارتند از:
ویتامین C بهمبارزهبا رادیکال های آزاد در برابر آسیب ها کمک میکند. همچنین باعث توسعهو تولید انرژی میشود.این اتفاق پیشرفت عصبی در جنین و همچنین مهارت های شناختی را در نوزاد افزایش میدهد.
و باعث تقویت لثهها دندان ها در جنین و همچنین زنان باردار میشود و مواد مغذی کهدر آن وجود دارد، جذب آهن را افزایش میدهد.آهن در رشد کودک بسیار مهم است، بهخصوص در تشکیل خون و سیستم گردش خون.
3. پتاسیم:
گلابی، حاوی پتاسیم در مقادیر کمی است.اما هنوز مسئول چندین عملکردهای بدن در سطح سلولی و بافت میباشد.
کهبرخی از آنها عبارتند از:
پتاسیم در حفظ فشار خون و همچنین ضربان قلب در جنین و زنان باردار موثر است.کمک میکند تا الکترولیت های موجود در خون و همچنین مایع بافت را حفظ میکند و باعث میشود تا بدن بهطور موثر عمل کند.احتمال سرگیجه را کاهش میدهد و سلامت سیستم ایمنی را تضمین میکند.
4. ویتامین A:
گلابی بسیار غنی از ویتامین A است. مواد مغذی میباشد کهدر دوران بارداری، بهخصوص سهماهاول ضروری است. کمبود مواد مغذی میتواند مشکلاتی را در دوران بارداری ایجاد کند.
مزایای آن عبارتند از:
ویتامین ها در ایجاد سیستم ایمنی در ارتباط با سایر مواد مغذی کمک میکند و احتمال ابتلا بهبیماری های عفونی را کاهش میدهند.این بهدلیل بتاکاروتن استخراج شدهمیباشد.
همچنین باعث بهبود کیفیت بینایی و مشکلات چشم در جنین و حفظ سلامت چشم مادر میشود.بهعنوان مثال:ویتامین A بر روی رشد و تکامل جنین تاثیر میگذارد و سیستم تنفسی، سیستم عصبی، سیستم گردش خون و غیرهدر جنین توسط این ویتامین تنظیم میشود.
علاوهبر این اندام هایی مانند کلیهها و استخوان ها برای توسعه، نیاز بهمقدار مناسبی از ویتامین A دارند.
5. منیزیم و مس:
مس و منیزیم مواد غذایی ضروری هستند، کهدر حاملگی نقش مهمی دارند.
برخی از مزایای آنها عبارتند از:
مس در تولید گلبول های قرمز با آهن و ویتامین های B کمک میکنند و این موضوع برای زنان باردار بسیار مهم است. همچنین در توسعهچندین اندام ها و سیستم های عضو مانند استخوان ها، رگ های خونی و غیره،مفید است.
در نگهداری مداوم سیستم اسکلتی مورد نیاز است ،در نتیجهبدن را تقویت میکند. منیزیم باعث آرامش بخشی عضلات بدن میشود و در دوران بارداری بسیار ضروری است بههمین دلیل استرس و خستگی فیزیکی را کاهش میدهد.
6. فیبر:
برای عملکرد سیستم گوارش مناسب و ضروری است.
برخی از مزایای آن عبارتند از:
زنان باردار بهعلت انقباض ناشی از بزرگ شدن رحم مشکلات گوارشی زیادی دارند، رژیم غذایی غنی از فیبر باعث کاهش عوارض مانند یبوست میشود.مصرف فیبر در زنان باردار با تنظیم فشار خون مرتبط است.از جملهفشار خون بالا کهدر بارداری">بارداری کهبسیار مرسوم است.
7.ویتامین B6 :
در گلابی ویتامین B6 بسیاری وجود دارد.کهاز مواد مغذی مهم برای زنان باردار محسوب میشود و کمبود آن میتواند نقایص جنین را ایجاد کند.
مهمترین مزایای ویتامین B6 عبارتند از:
باعث رشد شناختی و حرکتی در جنین و نوزادان میشود. همچنین در رشد بافت عصبی جنین تاثیر گذار است و بدن را در برابر عفونت سالم نگهمیدارد.همچنین نشانههای حاملگی مانند تهوع و استفراغ را کاهش میدهد.
8. اسید فولیک:
اسید فولیک در جنین ضروری است.اسید فولیک موجود در گلابی از ایجاد نقص لولهعصبی در نوزاد جلوگیری میکند و بهتولید سلول های قرمر خونی و پروتئین برای DNA جنین کمک میکند.
برخی از مزایای آن عبارتند از:
اسید فولیک از تولید و توسعهخون و سیستم گردش خون حمایت میکند و طبق آنچهپیش از این در بخش سلامت مجله اینترنتی فنجان شرح دادیم همچنین در توسعهلولهعصبی کمک کنندهاست و در عملکرد سیستم عصبی کودک بسیار مهم میباشد.
9. پروتئین موجود در گلابی: