
آلوها را از قبل شستهو چند ساعتی داخل آب بخیسانید تا نرم شوند سپس برگ های نعنا را پاک کردهبشویید و بعد از اینکهخشک شد آن را خرد کنید و سپس مغز گردو را خرد نمایید.
زمانی کهآلوها خوب خیس خورد و آب آن لعاب دار و غلیظ شد ، گردو ، نمک ، گلپر و نعنای خرد شدهرا بهآن اضافهکردهو با هم مخلوط کنید در آخر سالاد را بچشید و اگر میزان ترشی آن کم بود مقداری آبلیمو بهآن اضافهنمایید.
سالاد آلو و گردو جزو انواع سالاد میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد آلو و گردو را میتوانید در وعدهپیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .