بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه “پسته پلو”
“پسته پلو” در اصل یک غذای پاییزی است چون طعم و مزه پسته تازه در غذا چیز دیگری است ولی حالا که تا پاییز زمان زیادی مانده قرار نیست تا آن موقع صبر کنید؛ این غذا، هم رسمی است هم خوشمزه. آموزش تهیه را در آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان ببینید.

مواد لازم برای پسته‌پلو

  • برنج :1 کیلو 
  • پسته‌تازه‌بدون پوست:نیم کیلو 
  • شوید:نیم کیلو 
  • گوشت یا مرغ :نیم کیلو 
  • زعفران ساییده :نصف قاشق چای خوری 
  • سیب زمینی متوسط :2 عدد
  • نمک و روغن :به‌اندازه‌کافی 
پسته‌پلو

طرز تهیه پسته‌پلو

برنج را بشویید و با مقداری نمک و آب چند ساعت خیس دهید.شوید را هم بعد ار تمیز کردن و شستن ،خرد کنید.

مرغ یا گوشت را هم تکه‌کنید و به‌همراه‌یک عدد پیاز و ادویه‌جات بپزید .مغز پسته را هم نصف کنید و به‌همراه‌برنج در حال جوشیدن اضافه‌کنید و وقتی مغز برنج نیم پخت شد.

آنها را آبکش کنید. ته‌قابلمه‌مورد نظر برای تهیه‌پسته‌پلو ، مقداری روغن بریزید و سیب زمینی ها  را حلقه‌ای ببرید و ته‌قابلمه‌بچینید و بعد برنج را به‌همراه‌پسته‌با کفگیر در قابلمه‌بریزید و لابه‌لای برنج شوید خرد شده‌را بریزید.

بعد از اینکه‌برنج ها تمام شدند مقداری زعفران دم کرده‌روی برنج بریزید و قابلمه‌را روی حرارت قرار دهید . بعد از اینکه‌برنج دم کشید ، آن را در ظرف مورد نظرتان بکشید و گوشت یا مرغ پخته‌شده‌را روی برنج قرار دهید.

 پسته‌پلو مجلسی

نکات تکمیلی در مورد پسته‌پلو

پسته‌پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه‌میباشد .
پسته‌پلو را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه “پلو افغانی”

طرز تهیه “پلو افغانی”

طرز تهیه “کلم پلو شیرازی” با سبکی خاص و خوشمزه

طرز تهیه “کلم پلو شیرازی” با سبکی خاص و خوشمزه

طرز تهیه “پلو پوست پرتقال”

طرز تهیه “پلو پوست پرتقال”

طرز تهیه اسفناج پلو خوشمزه ایرانی

طرز تهیه اسفناج پلو خوشمزه ایرانی

طرز تهیه لیمو پلو، یک قاطی پلوی خوشمزه

طرز تهیه لیمو پلو، یک قاطی پلوی خوشمزه

طرز تهیه طعمی متفاوت از “رشته پلو قیسی”

طرز تهیه طعمی متفاوت از “رشته پلو قیسی”

طرز تهیه “پلو اسفندی”

طرز تهیه “پلو اسفندی”

طرز تهیه “اسلامبولی پلو”

طرز تهیه “اسلامبولی پلو”

طرز تهیه “پلو زعفرانی”

طرز تهیه “پلو زعفرانی”

طرز تهیه “تاک پلو”

طرز تهیه “تاک پلو”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه استانبولی پلو با طعمی واقعی و طبیعی

طرز تهیه استانبولی پلو با طعمی واقعی و طبیعی

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ : اصولی وحرفه ای درست کنید

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ : اصولی وحرفه ای درست کنید

طرز تهیه “سبزی پلو با ماهی” شب عید

طرز تهیه “سبزی پلو با ماهی” شب عید

طرز تهیه “پلو ماهی قالبی”

طرز تهیه “پلو ماهی قالبی”

طرز تهیه “کدو حلوایی پلو”

طرز تهیه “کدو حلوایی پلو”

طرز تهیه “باقلا پلو” با گوشت بوقلمون

طرز تهیه “باقلا پلو” با گوشت بوقلمون

طرز تهیه “شَنگ پلو با ته دیگ کاهو”

طرز تهیه “شَنگ پلو با ته دیگ کاهو”

طرز تهیه “سبزی پلو دامغانی”  مخصوص سمنانی ها

طرز تهیه “سبزی پلو دامغانی” مخصوص سمنانی ها

“طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی” و خواص بی نظیر آن

“طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی” و خواص بی نظیر آن