
- برنج :1 کیلو
- پستهتازهبدون پوست:نیم کیلو
- شوید:نیم کیلو
- گوشت یا مرغ :نیم کیلو
- زعفران ساییده :نصف قاشق چای خوری
- سیب زمینی متوسط :2 عدد
- نمک و روغن :بهاندازهکافی
برنج را بشویید و با مقداری نمک و آب چند ساعت خیس دهید.شوید را هم بعد ار تمیز کردن و شستن ،خرد کنید.
مرغ یا گوشت را هم تکهکنید و بههمراهیک عدد پیاز و ادویهجات بپزید .مغز پسته را هم نصف کنید و بههمراهبرنج در حال جوشیدن اضافهکنید و وقتی مغز برنج نیم پخت شد.
آنها را آبکش کنید. تهقابلمهمورد نظر برای تهیهپستهپلو ، مقداری روغن بریزید و سیب زمینی ها را حلقهای ببرید و تهقابلمهبچینید و بعد برنج را بههمراهپستهبا کفگیر در قابلمهبریزید و لابهلای برنج شوید خرد شدهرا بریزید.
بعد از اینکهبرنج ها تمام شدند مقداری زعفران دم کردهروی برنج بریزید و قابلمهرا روی حرارت قرار دهید . بعد از اینکهبرنج دم کشید ، آن را در ظرف مورد نظرتان بکشید و گوشت یا مرغ پختهشدهرا روی برنج قرار دهید.
پستهپلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقهمیباشد .
پستهپلو را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .