
- پودر زیره:نصف ق. چ
- پودر تخم گشنیز:نصف ق. چ
- سیرساطوری:2 حبه
- پاپریکا: یک ق. چ
- پودر آویشن:نصف ق. چ
- آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
- سینهمرغ:500 گرم
- نمک و فلفل
سینهمرغ را بهاندازهمکعب های 2 سانتی متری خرد کنید و هر دو ، سهعدد آن را بهیک خلال دندان وصل کنید.
بعد سیخ ها را در یک کاسهگرد قرار دادهو ادویهها را بههمراهروغن ، آبلیمو ، و کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کردهو بهسینهها اضافهکنید . بعد بهمدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مزهدار شود.
( البتهبهتر است مرغ را از شب قبل در مایهبخوابانید) سیخ های کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک قرار دادهو بر روی حرارت ملایم کباب کنید.
اگر هم بخواهید کباب را در فر بپزید باید سیخ ها را در سینی نسور بچینید و در دمای 200 درجهو بهمدت 20 دقیقهبپزید. از باقی ماندهسس خوابیدهدر مرغ ، هنگام کباب کردن روی مرغ بدهید.
جوجهکباب اسپانیایی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
جوجهکباب اسپانیایی را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .