بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه پنه آل  پولو
پنه (به ایتالیایی: Penne)‏ نوعی پاستای لوله ای شکل ایتالیایی شبیه به استوانه ای بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است.طرز تهیه پنه آل پولو را در آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان ببینید.

مواد لازم برای پنه‌آل پولو

 
 پنه:به‌میزان لازم
 روغن زیتون:20 گرم
 سیر:5 گرم
 سینه‌مرغ گریل شده:40 گرم
 فلفل سبز نگینی:15 گرم
 زیتون:10 گرم
 ریحان تازه:20 گرم
 پنیر پارمزان:به‌میزان لازم
 نمک و فلفل:به‌میزان لازم
 
پنه‌آل پولو
 

طرز تهیه پنه‌آل پولو

 
سیر و فلفل سبز را در روغن زیتون تفت می‌دهیم، سپس زیتون و سینه‌مرغ گریل شده‌و پنه‌را به‌مواد درون ماهی تابه‌می‌افزاییم و به‌اندازه‌دلخواه‌نمک و فلفل به‌آن زده‌و هنگام کشیدن، پاستا را با ریحان تازه‌و پنیر پارمزان سرو می‌کنیم.
 
 

روش گریل کردن مرغ

 
مقدار کمی سس خردل، خامه، روغن زیتون، سرکه‌بالزامیک و همچنین کمی نمک، فلفل و جوز هندی را با هم میکس کرده‌و سپس سینه‌تمیز شده‌و برش خورده‌مرغ را با این مواد آغشته‌کرده‌و اجازه‌دهید 3 تا 4 ساعت در این سس بماند، سپس در ماهی تابه‌یا مایکروویو یا حتی روی توری های سنتی کباب پزی نیز می‌توانید مرغ را گریل کنید.
 

نکات تکمیلی در مورد پنه‌آل‌ پولو

پنه‌آل‌ پولو جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه‌میباشد .
پنه‌آل‌ پولو را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی

طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی

طرز تهیه استیک دودی

طرز تهیه استیک دودی

طرز تهیه “سیب زمینی گریل شده” با سرکه

طرز تهیه “سیب زمینی گریل شده” با سرکه

طرز تهیه “کدوی گریل شده” به شیوه ای خاص

طرز تهیه “کدوی گریل شده” به شیوه ای خاص

طرز تهیه یک شام ساده با “مرغ خوابانده در سیر” با سیب زمینی گریل شده

طرز تهیه یک شام ساده با “مرغ خوابانده در سیر” با سیب زمینی گریل شده

طرز تهیه صدف گریل شده با کره سیری

طرز تهیه صدف گریل شده با کره سیری

طرز تهیه “میگو فلفلی گریل شده” لذیذ و خوش عطر

طرز تهیه “میگو فلفلی گریل شده” لذیذ و خوش عطر

طرز تهیه بادمجان گریل شده مخصوص

طرز تهیه بادمجان گریل شده مخصوص

طرز تهیه “میوه های گریل شده” تابستانی یک دسر خوشمزه

طرز تهیه “میوه های گریل شده” تابستانی یک دسر خوشمزه

طرز تهیه “استیک گریل شده با سس تایلندی”

طرز تهیه “استیک گریل شده با سس تایلندی”

طرز تهیه جوجه گریل شده با سس سویا

طرز تهیه جوجه گریل شده با سس سویا

روش خوشمزه کردن “ساندویچ مرغ گریل شده” با خردل

روش خوشمزه کردن “ساندویچ مرغ گریل شده” با خردل

طرز تهیه پنه بادمجان و مرغ

طرز تهیه پنه بادمجان و مرغ

فوت و فن درست کردن “ذرت گریل شده” خوشمزه

فوت و فن درست کردن “ذرت گریل شده” خوشمزه

آشنایی با روش تهیه “پنه با مرغ” و گوجه فرنگی خشک

آشنایی با روش تهیه “پنه با مرغ” و گوجه فرنگی خشک

نحوه پخت و آبدار کردن “مرغ گریل” زیر آجر

نحوه پخت و آبدار کردن “مرغ گریل” زیر آجر

چگونه دستگاه گریل را پس از استفاده تمیز کنیم ؟

چگونه دستگاه گریل را پس از استفاده تمیز کنیم ؟

طرز تهیه “پاستای فلفلی و اسفناج”

طرز تهیه “پاستای فلفلی و اسفناج”

طرز تهیه طعمی خوشمزه از “جوجه گریل شده” با انگور

طرز تهیه طعمی خوشمزه از “جوجه گریل شده” با انگور

طرز تهیه “میگو برشته” به صورت شیک و مجلسی

طرز تهیه “میگو برشته” به صورت شیک و مجلسی