
- برنج:5 پیمانه
- نخود فرنگی:250 گرم
- فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری
- پیاز خرد شده :2 عدد
- سیر:2 حبه
- هل:5 عدد
- هویج:2 عدد
- گل کلم:100 گرم
- دارچین، زرد چوبه و نمک و روغن:بهمیزان لازم
برنج را بشویید و با کمی آب و نمک بهمدت 2 تا 3 ساعت خیس دهید.
تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز رندهشدهرا داخل روغن تفت دهید تا پیاز طلایی شود. بعد هویج را بهپیاز سرخ شدهاضافهکنید و تفت دهید.
بعد از نرم شدن هویج ، نخود فرنگی را بههمراهگل کلم های خرد شدهبهمخلوط پیاز و هویج تفت دادهشدهاضافهکنیدو هم بزنید تا کمی تفت بخورند.
در آخر سیر ، پودر هل ، نمک ، فلفل و زردچوبهرا بهبقیهمواد اضافهکنید و خوب هم بزنید.
برنج شستهشدهرا بهروش معمول آبکش کنید و تهقابلمهمورد نظر کمی روغن بریزید و نان لواش را بهاندازهکف قابلمهتهآن پهن کنید. بعد مقداری از برنج را روی تهدیگ نان بریزید و از مواد تفت دادهشدهروی برنج بریزید
و به همین ترتیب تمام برنج و مواد مخلوط شده را بهصورت لایهبهلایهداخل قابلمهبریزید .در آخر هم مقداری از زردچوبهو روغن را با هم مخلوط و داغ کنید و روی برنج بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.
بعد از 25 دقیقهمیتوانید برنج را سرو کنید.
پلو پاکستانی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقهمیباشد .
پلو پاکستانی را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 5 نفر مناسب میباشد .