بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه “پلو پاکستانی”
طرز تهیه “پلو پاکستانی” را به عنوان یک غذای جدید و پرخاصیت بیاموزید و به برنامه غذای خود تنوع بیشتر ببخشید. پلوی پاکستانی یک غذای عالی برای افرادی که رژیم غذایی سبزیجاتی دارد بسیار مناسب است.

مواد لازم پلو پاکستانی:

  • برنج:5 پیمانه
  • نخود فرنگی:250 گرم
  • فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری
  • پیاز خرد شده :2 عدد
  • سیر:2 حبه
  • هل:5 عدد
  • هویج:2 عدد
  • گل کلم:100 گرم
  • دارچین، زرد چوبه و نمک​ و روغن:به‌میزان لازم

پلو پاکستانی

دستور پخت پلو پاکستانی:

برنج را بشویید و با کمی آب و نمک به‌مدت 2 تا 3 ساعت خیس دهید.

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز رنده‌شده‌را داخل روغن تفت دهید تا پیاز طلایی شود. بعد هویج را به‌پیاز سرخ شده‌اضافه‌کنید و تفت دهید.

بعد از نرم شدن هویج ، نخود فرنگی را به‌همراه‌گل کلم های خرد شده‌به‌مخلوط پیاز و هویج تفت داده‌شده‌اضافه‌کنیدو هم بزنید تا کمی تفت بخورند.

 در آخر سیر ، پودر هل ، نمک ، فلفل و زردچوبه‌را به‌بقیه‌مواد اضافه‌کنید و خوب هم بزنید.

 برنج شسته‌شده‌را به‌روش معمول آبکش کنید و ته‌قابلمه‌مورد نظر کمی روغن بریزید و نان لواش را به‌اندازه‌کف قابلمه‌ته‌آن پهن کنید. بعد مقداری از برنج را روی ته‌دیگ نان بریزید و از مواد تفت داده‌شده‌روی برنج بریزید

و به  همین ترتیب تمام برنج و مواد مخلوط شده  را به‌صورت لایه‌به‌لایه‌داخل قابلمه‌بریزید .در آخر هم مقداری از زردچوبه‌و روغن را با هم مخلوط و  داغ کنید و روی برنج بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا  برنج دم بکشد.

بعد از 25 دقیقه‌میتوانید برنج را سرو کنید.

پلو پاکستانی

نکات تکمیلی در مورد پلو پاکستانی

پلو پاکستانی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه‌میباشد .
پلو پاکستانی را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 5 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز پخت “پلو پاکستانی” ، یک غذای جدید و پرخاصیت

طرز پخت “پلو پاکستانی” ، یک غذای جدید و پرخاصیت

طرز تهیه لیمو پلو، یک قاطی پلوی خوشمزه

طرز تهیه لیمو پلو، یک قاطی پلوی خوشمزه

طرز تهیه میگو هواری با میگو پلو جنوبی

طرز تهیه میگو هواری با میگو پلو جنوبی

طرز تهیه “بیلهر پلو” غذای مخصوص و محلی استان کهگیلویه و بویراحمد

طرز تهیه “بیلهر پلو” غذای مخصوص و محلی استان کهگیلویه و بویراحمد

طرز تهیه و فوت کوزه گری قیمه نثار اصیل و سنتی

طرز تهیه و فوت کوزه گری قیمه نثار اصیل و سنتی

طرز تهیه “ته چین لوبیاسبز” خوش طعم و مجلسی

طرز تهیه “ته چین لوبیاسبز” خوش طعم و مجلسی

طرز تهیه “هزاری” غذای محلی استان بندرعباس

طرز تهیه “هزاری” غذای محلی استان بندرعباس

طرز تهیه “چکدرمه” غذای ترکمنی ؛ سنتی و خوشمزه

طرز تهیه “چکدرمه” غذای ترکمنی ؛ سنتی و خوشمزه

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کانفتی با برنج” (Confetti)با طعم و بوی دلپذیر

طرز تهیه “کانفتی با برنج” (Confetti)با طعم و بوی دلپذیر

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “اسلامبولی پلو”

طرز تهیه “اسلامبولی پلو”

طرز تهیه “پلو ماهی قالبی”

طرز تهیه “پلو ماهی قالبی”

طرز تهیه “پلو افغانی”

طرز تهیه “پلو افغانی”

طرز تهیه “باقلا پلو” با گوشت بوقلمون

طرز تهیه “باقلا پلو” با گوشت بوقلمون

طرز تهیه “فلفل پلو” برای طرفدارن غذای تند

طرز تهیه “فلفل پلو” برای طرفدارن غذای تند

طرز تهیه “شَنگ پلو با ته دیگ کاهو”

طرز تهیه “شَنگ پلو با ته دیگ کاهو”

طرز تهیه “پلو پوست پرتقال”

طرز تهیه “پلو پوست پرتقال”

طرز تهیه اسفناج پلو خوشمزه ایرانی

طرز تهیه اسفناج پلو خوشمزه ایرانی

طرز تهیه “پلو زعفرانی” با مرغ ؛ ویژه میهمانی های شیک

طرز تهیه “پلو زعفرانی” با مرغ ؛ ویژه میهمانی های شیک