
املت مرغ برای افرادی که تنوع غذایی را دوست دارند حتی در وعده ی صبحانه. طرز تهیه “املت مرغ” را در آشپزخانه ی مجله اینترنتی فنجان ببینید.
گوشت مرغ را داخل غذا ساز بریزید و بهشکل پورهدر بیاورید.
تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید تا زردهو سفیدهآن با هم یکدست شوند و کف کنند.
بعد پورهی مرغ را با کمی نمک و فلفل بهآن اضافهکنید و خوب هم بزنید.
سپس تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری کرهداخل آن بریزید تا کرهذوب شود.
بعد مواد املت مرغ را داخل تابهبهصورت یکدست بریزید تا خودش را بگیرد و مغز پخت شوند.
املت مرغ جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
املت مرغ را میتوانید در وعدهصبحانه- نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 2 نفر مناسب میباشد .