
- روغن زیتون:بهمقدار لازم
- پنیر موزرلا:بهمقدار لازم
- پیاز متوسط :1 عدد
- فلفل سفید:1 قاشق مرباخوری
- لیمو ترش :1عدد
- خامه:1 فنجان
- خمیر پیتزا بزرگ:1 عدد
- گوشت نیم پز:200 گرم
ابتدا فر را با حرارت 351 درجهفارنهایت داغ نمایید. پیاز را بهصورت حلقههای ظریف برش دادهو در روغن زیتون سرخ کنید، خامهرا کمی جوشاندهتا غلیظ شود سپس فلفل سفید را بههمراهآب نصف لیمو ترش بهخامهاضافهنمایید. خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن نمایید.
پنیر موزرلا و گوشت ریش شدهرا بهصورتی کهروی خمیر را یک لایهکامل بپوشاند بر روی خمیر ریختهو مخلوط خامهرا بهطوری کهکاملا سطح پیتزا را بپوشاند روی گوشت و پنیر بریزید.
مقداری دیگر پنیر موزرلا روی پیتزا ریختهو در پایان پیازهای سرخ شدهروی پیتزا بچینید سپس آن را داخل فر بگذارید.
این پیتزا نباید خشک شود زمانی کهطلایی شد آن را از فر خارج کردهو سرو نمایید.
پیتزا نیویورکی جزو پیتزا میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقهمیباشد .
پیتزا نیویورکی را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 1 نفر مناسب میباشد .