
- پیاز : یک عدد، خرد شده
- سیر:2 حبه
- گوجهفرنگی:2 پیمانه، رندهشده
- فلفل:یک قاشق مرباخوری
- گوشت چرخ کرده:250 گرم
- پیاز:یک عدد، رندهشده
- رشتهآشی :یک پیمانه
- جعفری:250 گرم، خرد شده
- کشک:یک پیمانه
- نعناع داغ:2 قاشق غذاخوری
آب پیاز رندهشدهرا بگیرید و بههمراهنمک و فلفل بهگوشت چرخ کردهاضافهکنید و با دست ورز دهید .
بعد مایهگوشت را بهصورت قلقلی درست کنید.
قابلمهای مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
بعد پیاز خرد شدهرا داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شود.
بهپیاز تفت دادهشدهسیر ، فلفل و گوجهفرنگی رندهشدهاضافهکنید و تفت دهید.
بعد از کمی تفت دادن این مواد قلقلی های درست شدهرا بهآنها اضافهکنید و مقداری آب داخل آن بریزید تا همهمواد کنار هم بپزند.
حرارت را بالا ببرید تا آب بهجوش بیاید. سپس رشتهآش را هم بهآنها اضافهکنید.
در پایان پخت آش ،کشک و جعفری را هم اضافهکنید و بعد از اینکهآش جا افتاد ،آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید و با نعناع داغ تزیین کنید.
نکته:
این دستور 220 گرم کربوهیدرات، 130 گرم پروتئین، 110 گرم چربی و 2390 کیلوکالری انرژی دارد.
آش کشک جزو آش و حلیم میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
آش کشک را میتوانید در وعدهنهار - میان وعده- سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .