
- 4 پیمانه:پورههندوانه( بدون تخمه)
- 3/4 پیمانه: لبوی سرخ رنگ ( چغندر پختهو پوست گرفته)
- آب دو عدد : لیموترش تازه
- 1/3 پیمانه: شکر
پورههندوانهرا با شکر ، لبوی سرخ رنگ و آب لیموی ترش داخل یک ظرف از جنس فلزی بریزید و در جا یخی یا فریزر قرار دهید تا یخ ببندد.
بعد از یخ زدن مواد ، روی آن را با چنگال بتراشید و در ظرف در دار بریزید و مجددا در جایخی یا فریزر قرار دهید . این کار را مدام ادامهدهید و یخ را بتراشید و در ظرف دردار بریزید تا تمام یخ بهصورت پورهدر بیاید.بعد گرانیتای آمادهشدهرا در لیوان های مناسب بریزید و با برگ نعنا و با قاشق سرو کنید.
نکتهها:
گرانیتای هندوانه جزو نوشیدنی - سایر نوشیدنی ها میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
گرانیتای هندوانهرا میتوانید در وعدهمیان وعده- دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .