بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه “ته چین گوشت” گرمساری
چلو گوشت، یکی از قدیمی ترین غذاهای اعیانی مناطق مرکزی ایران است. غذایی چرب و پرکالری و البته همچنان گران که گرمساری ها به آن ته چین هم می گویند.

مواد لازم برای ته‌چین گوشت گرمساری

  • برنج :6 پیمانه
  • گوشت تازه‌بره :500 گرم
  • پیاز نگینی خرد شده‌:1 عدد متوسط
  • کشمش :  100گرم
  • گرد لیمو :1 قاشق غذا خوری
  • زعفران :1 قاشق غذا خوری برای تزیین
  • نمک و فلفل و روغن :به‌میزان لازم
 ته‌چین گوشت گرمساری

طرز تهیه‌ته‌چین گوشت گرمساری :

ابتدا برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک به‌مدت 2 ساعت خیس دهید. بعد قابلمه‌ای را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به‌جوش بیاید .

سپس آب برنج را خارج کنید و برنج را داخل آب جوش بریزید. بعد از اینکه‌مغز برنج نیمه‌پخت شد آن را آبکشی کنید.کشمش را هم به‌مدت نیم ساعت در آب سرد خیس دهید.

گوشت را هم به‌صورت ورقه‌های نازک برش دهید و به‌مقداری نمک ، فلفل و گرد لیمو آغشته‌کنید.سپس پیاز خرد شده‌را لابه‌لای گوشت بریزید.

ته‌قابلمه‌مورد نظرتان مقداری روغن بریزید به‌طوری که‌فقط چرب شود. سپس 4 تا 5 کفگیر برنج آبکش شده‌را در کف قابلمه‌بریزید. بعد گوشت آماده‌شده‌را روی برنج قرار دهید و بقیه‌برنج را روی گوشت بریزید.

پخت ته‌چین گوشت گرمساری

در گوشه‌ای از قابلمه‌کشمش ها را بریزید تا به‌همراه‌برنج دم بکشد. یک فنجان آب هم در اطراف دیواره‌برنج بریزید و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد و گوشت پخته‌شود.

بهتر است هنگام آبکش کردن برنج ،آن را زنده‌تر بردارید.

نکات تکمیلی در مورد ته‌چین گوشت

ته‌چین گوشت جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
ته‌چین گوشت را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 6 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه “ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)”

طرز تهیه “ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)”

“ته چین گوشت” گوسفندی مجلسی + طرز تهیه

“ته چین گوشت” گوسفندی مجلسی + طرز تهیه

طرز تهیه  “ته چین گوشت و بادنجان”

طرز تهیه “ته چین گوشت و بادنجان”

طرز تهیه “ته چین گوشت و سیب زمینی”

طرز تهیه “ته چین گوشت و سیب زمینی”

طرز تهیه “ته چین شهمیرزادی”

طرز تهیه “ته چین شهمیرزادی”

طرز تهیه “ته چین آلبالو”

طرز تهیه “ته چین آلبالو”

طرز تهیه “ته چین تاس کباب”

طرز تهیه “ته چین تاس کباب”

طرز تهیه “ته چین قیسی”

طرز تهیه “ته چین قیسی”

طرز تهیه “ته چین بادمجان و گوجه” با طعمی بی نظیر

طرز تهیه “ته چین بادمجان و گوجه” با طعمی بی نظیر

طرز تهیه “ته چین مرغ ساده” زعفرونی خوشمزه

طرز تهیه “ته چین مرغ ساده” زعفرونی خوشمزه

طرز تهیه “ته چین اسفناج” خوشمزه و عامه پسند

طرز تهیه “ته چین اسفناج” خوشمزه و عامه پسند

طرز تهیه “ته چین تن ماهی”

طرز تهیه “ته چین تن ماهی”

طرز تهیه “ته چین لبو” اشتها آور و خوش رنگ

طرز تهیه “ته چین لبو” اشتها آور و خوش رنگ

طرز تهیه “ته چین لوبیاسبز” خوش طعم و مجلسی

طرز تهیه “ته چین لوبیاسبز” خوش طعم و مجلسی

ترفندهای خوشمزه شدن ته چین آلو اسفناج و مرغ

ترفندهای خوشمزه شدن ته چین آلو اسفناج و مرغ

رمز و رازهای خوشمزه شدن “ته چین سبزی پلو ترش”

رمز و رازهای خوشمزه شدن “ته چین سبزی پلو ترش”

“ته چین آلو اسفناج” خوشمزه و حرفه ای خانگی

“ته چین آلو اسفناج” خوشمزه و حرفه ای خانگی

طرز تهیه “ناگت برنج و گوشت” خوشمزه و آسان مخصوص کودکان

طرز تهیه “ناگت برنج و گوشت” خوشمزه و آسان مخصوص کودکان

روشی راحت و ساده برای تهیه یک  “چلو گوشت” ایده آل

روشی راحت و ساده برای تهیه یک “چلو گوشت” ایده آل

طرز تهیه “پلوی چکدیرمه” ترکمنی

طرز تهیه “پلوی چکدیرمه” ترکمنی