
ابتدا برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک بهمدت 2 ساعت خیس دهید. بعد قابلمهای را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا بهجوش بیاید .
سپس آب برنج را خارج کنید و برنج را داخل آب جوش بریزید. بعد از اینکهمغز برنج نیمهپخت شد آن را آبکشی کنید.کشمش را هم بهمدت نیم ساعت در آب سرد خیس دهید.
گوشت را هم بهصورت ورقههای نازک برش دهید و بهمقداری نمک ، فلفل و گرد لیمو آغشتهکنید.سپس پیاز خرد شدهرا لابهلای گوشت بریزید.
تهقابلمهمورد نظرتان مقداری روغن بریزید بهطوری کهفقط چرب شود. سپس 4 تا 5 کفگیر برنج آبکش شدهرا در کف قابلمهبریزید. بعد گوشت آمادهشدهرا روی برنج قرار دهید و بقیهبرنج را روی گوشت بریزید.
در گوشهای از قابلمهکشمش ها را بریزید تا بههمراهبرنج دم بکشد. یک فنجان آب هم در اطراف دیوارهبرنج بریزید و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد و گوشت پختهشود.
بهتر است هنگام آبکش کردن برنج ،آن را زندهتر بردارید.
تهچین گوشت جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
تهچین گوشت را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .