بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه اسفناج پلو خوشمزه ایرانی
برای تهیه اسفناج پلو ،اسفناج را در تابه‏ ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده شده و سرخ شود...در این بخش از آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان همراه ما باشید.

مواد لازم برای اسفناج‏ پلو

  • اسفناج پاک و ریزخرد شده:نیم کیلو
  • برنج :3 پیمانه
  • گوشت چرخ ‏کرده‌مخلوط :400 گرم
  • پیاز رنده‏ شده :1 عدد
  • کره‌ذوب ‏شده :100 گرم
  • زعفران :2 قاشق سوپ‏ خوری
  • نمک و پودر فلفل قرمز :به‌مقدار لازم

اسفناج پلو

 اسفناج پلو

طرز تهیه‌اسفناج‏ پلو :

برنج را از چند ساعت قبل بشویید و در کمی آب و نمک خیس دهید.

داخل تابه‌ای مقداری روغن بریزید تا داغ شود.بعد 300 گرم از اسفناج خرد شده‌را در تابه‏ ریخته‌و تفت دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده‌شده‌و سرخ شود.

آبِ برنج خیس‏ داده‌شده‌را خالی کنید و آن را داخل قابلمه‌‏ای حاوی آب جوش بریزید تا به‌مدت 10 الی 12 دقیقه‌بجوشد و نیم پخت شود.

سپس آن را آبکش کنید.

در مرحله‌بعد داخل ظرفی، گوشت چرخ‏ کرده‌را به‌همراه‌پیاز، باقی اسفناج ، نمک و فلفل مخلوط کنید و با دست خوب ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند.

از مایه‌گوشت بدست آمده‌به‌اندازه‏ های کوچک بردارید و به‌شکل کوفته‌‏ریزه‌درآورید.

سپس در مقداری روغن داغ، سرخ کنید، و بعد کوفته‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‏ها گرفته‌شود.

قابلمه‌‏ای مناسب انتخاب کنید و مقداری روغن کف آن بریزید و اگر ته‌دیگ خاصی را دوست داشتید کف قابلمه‌بچینید.

بعد روی آن مقداری از برنج آبکش شده‌را بریزید و روی برنج ، اسفناج تفت داده‏ شده‌و کوفته‌‏ریزه‌را ریخته‌و مجدداً مقداری برنج بریزید.

به‌همین ترتیب، این لایه‌ها را ادامه‌دهید تا مواد تمام شوند.در لایه‌آخر هم برنج بریزید و گوشه‌ای از برنج زعفران با کره‌را اضافه‌کنید.

درِ قابلمه‌را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار آن بلند شود. زمانی‏که‌بخار برنج بلند شد، حرارت را ملایم کنید تا اسفناج پلو به‌مدت نیم ساعت دم بکشد.

نکات تکمیلی در مورد اسفناج‏ پلو

اسفناج‏ پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه‌میباشد .
اسفناج‏ پلو را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه “بادمجان پلو” قزوینی

طرز تهیه “بادمجان پلو” قزوینی

طرز تهیه “پلو افغانی”

طرز تهیه “پلو افغانی”

طرز تهیه “هویج پلو با دارچین”

طرز تهیه “هویج پلو با دارچین”

طرز تهیه “ته چین شهمیرزادی”

طرز تهیه “ته چین شهمیرزادی”

آموزش طبخ “مرصع پلو” با طعمی که حتما دوست دارید

آموزش طبخ “مرصع پلو” با طعمی که حتما دوست دارید

طرز تهیه “امگشت”

طرز تهیه “امگشت”

آموزش کامل تهیه “قیمه پلو” به صورت مرحله به مرحله

آموزش کامل تهیه “قیمه پلو” به صورت مرحله به مرحله

یک نهار ایرانی با لوبیا پلوی تبریزی + طرز تهیه

یک نهار ایرانی با لوبیا پلوی تبریزی + طرز تهیه

طرز تهیه “حلوای شیرازی” خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه “حلوای شیرازی” خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه “ته چین قارچ”

طرز تهیه “ته چین قارچ”

آموزش کامل درست کردن “خورش ساق”

آموزش کامل درست کردن “خورش ساق”

طرز تهیه “هزاری” غذای محلی استان بندرعباس

طرز تهیه “هزاری” غذای محلی استان بندرعباس

طرز تهیه “لبو پلو” غذایی متفاوت و خوش طعم

طرز تهیه “لبو پلو” غذایی متفاوت و خوش طعم

طرز تهیه “سوفله برنج یخچالی”

طرز تهیه “سوفله برنج یخچالی”

دستور پخت “اروز تاپادو” اسپانیایی

دستور پخت “اروز تاپادو” اسپانیایی

طرز تهیه لیمو پلو، یک قاطی پلوی خوشمزه

طرز تهیه لیمو پلو، یک قاطی پلوی خوشمزه

طرز تهیه “والک پلو” خوشمزه در منزل

طرز تهیه “والک پلو” خوشمزه در منزل

طرز تهیه “پلو پوست پرتقال”

طرز تهیه “پلو پوست پرتقال”

طرز تهیه “پلو اسفندی”

طرز تهیه “پلو اسفندی”

طرز تهیه “اسلامبولی پلو”

طرز تهیه “اسلامبولی پلو”